Фототапет Абстрактни форми

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10421396
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Мирена Тодорова

Календарите вече са при нас! Чудесна изработка! Получихме и подаръци, за което Ви благодарим!

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Pupi Pup

Много съм доволна! Коректни и бързи.

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Kristina Dimitrova

Супер доволна съм! Много бързи и коректни.

Сузан Небиева Мухаремова

Бързо, коректно и качествено обслужване ! Благодаря за страхотните календари!

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абстрактни форми?

Този тапет е едно красиво и уникално предложение за всеки, който търси нещо различно за дома или офиса си. Тапетът е със сиво-бели геометрични форми, които придават тримерност и дълбочина на стената. Това е идеалният начин да промените атмосферата на стаята и да я направите по-интересна и модерна.

Тапетът е подходящ за различни помещения - спалня, хол или офис. Той може да се използва като акцент в стаята или да покрие цялата стена, като превърне помещението в красива галерия. Също така, той е много лесен за поставяне и не изисква специални умения или инструменти.

С този тапет във вашата стая ще създадете едно уютно и модерно място, където може да се почива и релаксира. Тапетът е с високо качество и ще донесе стил и елегантност на всяко помещение. Не се колебайте да изберете този тапет, ако искате да направите стаята си по-изключителна и интересна.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за различни помещения, като спалня, хол, офис, работна стая, дневна или детска стая. Той може да се използва както за покриване на цяла стена, така и като акцент на една или няколко стени. Благодарение на своята абстрактна геометрична форма и цветова схема от сиво и бяло, този тапет прекрасно може да се впише като модерен тапет за хол. Освен това, триизмерните форми на тапета могат да създадат илюзията за по-голяма пространственост и дълбочина на стаята.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
34 00 лв