Фототапет Абстрактност

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10015977
5.00
794

Уникален фото тапет Фототапет Абстрактност, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Лилия Иванова

positive review Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Дисислава Митрова

Благодаря за коректността ви спрямо мен като клиент! При нужда ще използвам отново вашите услуги!

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Даниела Мечева

Благодаря за календарите и подаръците,прекрасни са!!!!

Irena Georgieva

Благодаря ! Изключително точни и коректни! Календарите , картичките и ключодържателите са наистина страхотни!

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абстрактност?

Тапетът Абстрактност представлява фототапет за офис в сиво с геометрични фигури. Той създава модерен и елегантен външен вид, който би бил подходящ за различни помещения като офис, хол или спалня.

Дизайнът на тапета включва различни геометрични форми, които се открояват на фона от сиви нюанси. Фигурите са изобразени с прецизност и със строгост във формите им, което придава на тапета стилна и съвременна визия.

Един от интересните аспекти на този фототапет е добавеният 3D ефект. Чрез светлосенките, които са включени в някои от геометричните фигури, се създава илюзията за тримерност и дълбочина. Този допълнителен ефект прави тапета по-жив и динамичен.

Сивите нюанси в комбинация с геометричните форми придават на тапета усещане за ред и хармония. Той може да се съчетае лесно с различни интериорни стилове и цветови палитри.

Фототапетът в сиво е подходящ избор за тези, които търсят съчетание между елегантност и модерност. Неговият стил и дизайн го правят универсален и приложим в различни области на жилището или работното пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този сив фототапет с геометрични фигури и 3D ефект е идеален за обзавеждането на офиси, холове и спални. Съчетанието от сиви нюанси и модерни форми му придава елегантност и съвременност. Тапетът създава усещане за ред и хармония, което го прави подходящ избор за множество интериорни стилове. Благодарение на своите дизайн и цветови характеристики, той може да подобри визията на помещенията и да добави стил и изразителност в тях.

Цена:
38 00 лв