Фототапет - Абстрактно цвете

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-64
5.00
794
Фототапет - Абстрактно цвете, подходящ за апликация в релакс зони. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.
2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Silviq Ignatova

Здравейте получих картината уникално сладка е балгодаря ви от сърце. Нямам търпение да я подаря. Пожелавам ви все така да радвате с вашите красоти. И куп доволни клиенти разбира се. Огромно БЛАГОДАРЯ ❤️????????

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Валентина Георгиева

Всяка година си поръчвам календари и съм доволна от качеството и бързината!

Diana Panayotova

Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

Svetla Veselinova

Бързи и коректни! Благодаря ви

Violeta Ivanova

Страхотни календари ...Много съм доволна ...Препоръчвам горещо����

Spaska Patarova

Горещо препоръчваме страницата! Поръчката се изпълнява бързо, качествено и коректно. Пак ще се възползваме от услугите им. Успехи! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абстрактно цвете?

Сред нашите интересни идеи за тапети с цветя, ще откриете фототапет Абстрактно цвете. Този абстрактен тапет е истинско визуално изкушение, което ще придаде неповторим шарм и елегантност на вашите стени. Тапетът създава великолепен 3D ефект, който оживява във вашия интериор. Главната доминираща фигура е голямо цвете, формирано от красиви златисти вълнообразни линии. Това дава на тапета уникална текстура и излъчване.

Цветовата палитра на тапета е изискана и изтънчена. Кремавият фон насърчава усещането за спокойствие и хармония, докато белият цвят придава светлина и чистота на общото впечатление. Златистите нюанси създават усещане за лукс и изисканост, като в същото време придават допълнителна топлина на пространството.

Този тапет е подходящ за различни помещения в дома. Изразителната му красота ще направи спалнята ви уютна и релаксираща, привличайки вниманието си към стените. В хола ще се превърне в център на вниманието, като добавя съвременна и изтънчена нотка към интериора. Във всекидневната и кухнята тапетът ще внесе свежест и елегантност, създавайки усещане за изключителност и стил.

Този абстрактен тапет с голямо цвете, образувано от красиви златисти вълнообразни линии, със своя 3D ефект и комбинация от кремаво, бяло и златисто, ще превърне вашето пространство в галерия на изкуството. Позволете му да внесе своята красота и стил във вашите стаи и създайте уникално и впечатляващо пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет с голямо цвете, образувано от златисти вълнообразни линии, е подходящ за различни помещения в дома. Използвайте го в спалнята, за да създадете уютна и релаксираща обстановка. В хола, тапетът ще добави съвременност и изтънченост. Във всекидневната и кухнята, той ще внесе свежест и елегантност. Тапетът е разнообразен и многофункционален, предоставяйки възможности за преобразяване на различни помещения във вашия дом.

Цена:
38 00 лв