Фототапет Алексия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10582148
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет Алексия, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Aneta Blazheva

Много съм доволна от календарите, за 3 година поръчвам!

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Еви Кирилова

За трета година поръчвам от Вас календари и отново съм повече от доволна - бързи, коректни, точни! Благодаря Ви отново

Галя Наско

Това хресвам
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Алексия?

Този абстрактен тапет е идеален избор за хола или офисното пространство. Тапетът представлява хармонична комбинация от триъгълници в различни цветове, които са разделени от златисти линии, което му придава модерен и стилен вид.

Цветовата палитра на триъгълниците включва светло сиво, тъмно сиво и златисто, които създават интересна визуална игра и допринасят за усещането за баланс и хармония. Светлите и тъмните сиви нюанси придават дискретност и сдържаност на дизайна, докато златистите линии добавят нотка на елегантност и изтънченост.

Тапетът има способността да създава уютна и същевременно съвременна атмосфера, като внася доза индивидуалност и изисканост в пространството. Своите изчистени и геометрични форми, тапетът подчертава съвременните интериорни стилове и създава усещане за ред и организация.

Триъгълниците са представени в различни размери и поставки, което допълнително подчертава геометричната игра на дизайна. Златистите линии, които ги отделят, придават допълнителна изразност и динамика на тапета.

Тази комбинация от форми, цветове и линии прави тапетът идеален акцентен елемент в хола или офиса, създавайки уникална и стилна обстановка. Той може да се комбинира с мебели и декорации в различни стилове, допълвайки и подчертавайки тяхната естетика.

Независимо дали търсите нещо смело и изразително или по-сдържано и стилно, този абстрактен тапет ще допринесе за уникалността на вашето пространство и ще създаде впечатляващ фокусен пункт в интериора.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет е подходящ за различни пространства, включително холове и офиси. Със своите модерни и изтънчени форми, тапетът създава уютна и стилна атмосфера. Изчистените цветове - светло сиво, тъмно сиво и златисто - го правят подходящ избор за съвременни интериорни стилове. Геометричните форми и златистите линии придават динамика и интерес към дизайна. Тапетът може да се комбинира с различни видове мебели и декорации, подчертавайки тяхната естетика. Независимо от мястото, където се поставя, този тапет ще създаде уникална и стилна обстановка.

Цена:
38 00 лв