Фототапет - Бежови листа

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-25
5.00
794

Уникален Фототапет – Бежови листа, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам

Стелиана Христова

Изпълниха поръчката ми за един ден,на другия си я получих!

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Николета Каварджикова

За пореден път доказаха че са най-добрите!!

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците

Симона Чеперигова

Много, точни. Страхотно качество, препоръчвам на 100%
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Бежови листа ?

Тапет за хол с бежови листа и цветни щрихи в зелено, розово и бежово, който можете да намерите на art-gift.net, представлява един абстрактен дизайн, който може да придаде изтънченост и хармония на всяко помещение. В тапета се открояват контурите на листа в нюанси на бежово, които придават натуралност и органичност на цялостния вид.

Цветните щрихи в зелено, розово и бежово създават допълнителни елементи на интерес и разнообразие. Зелените нюанси могат да се асоциират с природата и успокояващата атмосфера на градината, докато розовите акценти допринасят за нежност и женственост. Бежовият цвят, който преобладава в дизайна, добавя усещане за топлина и комфорт.

Това разнообразие от цветове и контрасти създава оживена и живописна атмосфера в помещението. Тапетът е подходящ за различни части на дома или офиса - от спалнята, всекидневната, коридора и кухнята, до хола или офиса. Той може да служи като изящен акцент или като цялостно задължение на интериора.

Със своите бежови листа и цветни щрихи, този тапет е елегантен и стилен избор, който ще добави хармония и красота на всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни интериорни области, включително спалня, всекидневна, коридор, кухня, хол и офис. Неговият абстрактен дизайн и съчетание от бежови листа и цветни щрихи в зелено, розово и бежово го правят универсален и впечатляващ избор за всяко помещение. Независимо дали търсите спокойна атмосфера или желаете да добавите елемент на интерес и стил, този тапет ще подчертае вашето помещени и ще му придаде уют и изящество.

Цена:
38 00 лв