Фототапет Безкрайна спирала 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10008600
5.00
794

Уникален фото тапет Безкрайна спирала 2, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Milena Taneva

Много съм доволна от крайният резултат на моята поръчка. Благодаря ви!

Дилян Антонов

Бързи, коректни,любезни! Препоръчвам!!!

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Мария Чакандракова

Невероятно красиви с качествена изработка.

Клара Христова

Получих моите календари. Бърза и качествена изработка. Адекватно и професионално разрешение на възникнали въпроси и проблеми. Бих поръчала отново!

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

Rali Petrova

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Antoniq Dikova

Страхотни тениски ,бързо и точно обслужване!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Безкрайна спирала 2?

Тапетът "Безкрайна спирала" представлява абстрактно триизмерно изображение, което ще внесе уникален и модерен акцент във вашата обстановка. В основата на дизайна се намира голяма спирала, изобразена в сив цвят. Спиралата е изпълнена с изящни детайли и триизмерен ефект, който създава илюзията за движение и дълбочина.

Около спиралата се намират обемни сфери, които летят в пространството. Тези сфери също са в сиво, черно и бяло, което придава хармоничен контраст към основния дизайн на спиралата. Комбинацията от триизмерни ефекти и абстрактни форми създава усещане за движение и динамика във визуалния опит.

Тапетът "Безкрайна спирала" е идеален за хол, офис или други пространства, в които искате да добавите съвременен и стилен акцент. Сивият, черният и белият цветове придават класическа елегантност и се съчетават лесно с почти всякакъв интериорен стил. Този тапет ще привлича вниманието и ще внесе интерес в стаята си с уникалния си дизайн и модерна естетика.

Безкрайна спирала е изключително подходяща за хора, които ценят иновативния дизайн и търсят уникални решения за своите интериори. Този 3D тапет ще създаде впечатляващ фокус и ще превърне вашето пространство в уютно и вдъхновяващо място за живот и работа.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Безкрайна спирала" е подходящ за различни пространства и амбиенти. Със своя съвременен и стилен дизайн, той ще изглежда прекрасно в хола, дневната стая или стаята за посрещане. Освен това, тапетът може да бъде използван успешно и в офиси, давайки им професионален и модерен вид. Този уникален дизайн съчетава сив, черен и бял цвят, което го прави лесно съвместим с различни интериорни стилове. Независимо дали търсите да обновите дома си или да добавите стил на работното място, тапетът "Безкрайна спирала" е отличен избор.

Цена:
38 00 лв