Водна костенурка под водата - Абстрактен фототапет | Фото Тапети

Фототапет водна костенурка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall21
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Лилия Иванова

Изключително коректни! Благодаря!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте!

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Мария Налбантова

благодарим много за бързата изработка, и страхотното качество, препоръчвам

Tanya Toneva Ilieva

Бързо и коректно изпълнена поръчка. Календарите са страхотни, както и малката изненада - подарък. Благодаря!

Венелина Иванова

днес си получих календарите с техните подаръци - супер са, благодаря ви

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Мими Буйнукова

Благодаря за календарите,страхотни са!

Елица Иванова

За трета поредна година поръчвам календари. Вежливи, коректни, бърза изработка и доставка. Продължавайте все така! 5️⃣⭐
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Водна костенурка?

Тапетът за баня или тематично заведение - Водна костенурка, представлява впечатляваща сцена на голяма водна костенурка в нейната естествена среда под водата. Визуализирани са много детайли, които придават на изображението реалистичен и живописен вид.

Въздействието на водата е основен елемент в тапета. Водата около костенурката е кристално чиста и ясна, причиняваща съзерцателно усещане за прозрачност. Тази прозрачност подчертава идеята за природна красота и хармония.

Цветовете в сцената са преобладаващо зелени и кафяви, което придава тапета естествен и органичен вид. Зелените тонове създават усещане за живот и буйство на растителност, докато кафявите оттенъци подчертават земната и натурална среда.

Тапетът с водна костенурка е подходящ за различни пространства. Подходящ е за банята, където може да създаде усещане за спокойствие и природна хармония. Също така, той може да бъде използван в хола, където ще добави нотка на природата и ще привлече вниманието на посетителите. В тематични заведения, свързани с природата или водния свят, тапетът ще подчертае атмосферата и ще предизвика интерес и вълнение сред гостите.

Тапетът предлага естетическо изживяване, като съчетава реализъм и красота на природата. Изобразявайки голяма водна костенурка и околния ѝ свят, тапетът създава усещане за спокойствие, жизненост и връзка с природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет с голяма водна костенурка в естествената й среда под водата е подходящ за различни пространства. Той може да бъде използван в банята, за да създаде спокойствие и хармония. Също така, може да бъде поставен в хола, където ще добави елемент на природата и ще привлече вниманието на гостите. Тапетът е идеален и за тематични заведения, свързани с водния свят или природата, където ще подчертае атмосферата и ще създаде интерес.

Цена:
35 00 лв