Фототапет Вълшебно цвете

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1238492
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиска Ночева

Много съм доволна! Календарите са страхотни, изработката е добра и получих подаръци в бонус! Бързи и коректни!

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Даниела Николова

Благодаря , надхвърлихте очакванията ми !!!

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Ели Станчева

Много ви благодаря за страхотното качество и изработка на календарите и съм много благодарна за подаръците от ваша страна!Препоръчвам

Ели Малката

Преди малко си взехме календарчето❤️❤️❤️и за пореден път-всичко е вълшебно и красиво Препоръчвам ви под път и над път До скоро

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Titka Stankina

Днес получих календарите , много са хубави ,със сигорност ще повторим:)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Вълшебно цвете ?

Тапет за всекидневна Вълшебно цвете, представлява вълшебна комбинация от красиви акрилни цветя в бяло и розово, с жълто във вътрешността им. Тези нежни цветя създават освежаваща и романтична атмосфера в помещението. Между тях плават красиви червени риби с оранжев контур, които добавят допълнително измерение и дълбочина на дизайна. Тапетът има свеж сиво-бял фон, който служи като идеално допълнение към цветовата палитра на цветята и рибите.

Този тапет е перфектно допълнение за спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Създава уютна и хармонична обстановка, подпомагайки релаксацията и насърчавайки творческата енергия. Неговото изчистено и елегантно излъчване го прави подходящ избор за различни интериорни стилове и го превръща в акцентен елемент на всяко помещение.

С този тапет ще създадете привлекателна и живописна атмосфера, която ще оживи стените и ще добави нотка на природата във вашия дом или работно място. Благодарение на своята визуална привлекателност и разнообразие на цветовете, тапетът с цветя ще ви радва с всяко поглеждане към него.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с цветя е подходящ за различни интериорни области, включително спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Той може да се използва във всяко помещение, където желаете да създадете уютна и романтична атмосфера. Със своите красиви цветя в бяло, розово и жълто, както и със замъглени червени риби, този тапет добавя жизненост и цвят на стените. Независимо дали става въпрос за домашна обстановка или работно място, този тапет с цветя ще придаде привлекателност и изисканост на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв