Фототапет -Вълшебство

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-2227
5.00
794

Фототапет - Вълшебство, ще добави свеж акцент в декора на всяко помещение. Артикулите от категория абстрактни фототапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер: 

3 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Валентина Георгиева

Всяка година си поръчвам календари и съм доволна от качеството и бързината!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

Вили Вельова Илиева

Изключително съм доволна!!! Благодаря ви

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет -Вълшебство ?

Абстрактният тапет "Вълшебство" представлява сиво-черен фон, който е допълнен от изящни светло-сиви линии, които се преливат през цялата повърхност на тапета. Този изчистен и елегантен дизайн създава усещане за хармония и баланс.

Вдъхновението за този тапет идва от съчетанието на сивия и черния цвят, които създават атмосфера на тайнственост и интрига. Сивият цвят символизира стабилност, сдържаност и рационалност, докато черният цвят предава усещане за елегантност и сила. Линиите, които пресичат фона, се превръщат в изящни, абстрактни форми, които добавят динамика и интерес към дизайна.

Особено впечатление правят златните гирлянди, които красиво се извисяват от горната част на тапета. Златният цвят придава блясък и роскош на общата визия на тапета, предизвиквайки усещане за изисканост и изобилие. Тези падащи гирлянди създават вълшебство и привличат окото си към тях, предизвиквайки усещане за нежност и пречупване на светлината.

Тапетът "Вълшебство" е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Той добавя изтънченост и стил към всяка стая и създава уютна обстановка, което го прави перфектен избор за хора, които ценят естетиката и желаят да създадат приятна атмосфера в своето помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Вълшебство" е идеален за всяко помещение, което желаете да оформите с елегантност и стил. Неговият сиво-черен фон и светло-сивите линии го правят подходящ за спалня, всекидневна, хол, коридор и офиси. Той добавя нотка на тайнственост и изисканост в интериора, съчетавайки се с различни стилове на декорация. Независимо дали търсите класическа или съвременна визия, тапетът "Вълшебство" ще подчертае уникалността на всяко помещение и ще създаде уютна и приятна обстановка.

Цена:
38 00 лв