Фототапет - Геометричен мрамор

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-126
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет – Геометричен мрамор.  Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Илиана Трифонова

Изключително съм доволна! Отзивчиви, бързи и коректни. Благодаря Ви.

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Надя Антонова

Изключително коректни и отзивчиви. Прекрасно отношение и добро качество. Препоръчвам ги. Благодаря на цялата фирма за изработените материали

Таня Куванджиева

За втора година поръчвам календари от тук и съм доволна.

Kristina Stefanova - Gergenenova

Много съм доволна, календарите ми са страхотни! Благодаря за бързината, качеството и коректното отношение! Весели празници и всичко добро!

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)
Допълнителна информация

Фототапет - Геометричен мрамор, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Геометричен мрамор?

Тапетът с геометрични елементи, представен във вашия линк, предлага елегантен и модерен дизайн, който се съчетава с разнообразни интериори. Той съставя красива мозайка от триъгълници и други геометрични фигури, формирайки уникален и хармоничен образ. Всяка отделна форма е представена в различен нюанс на сивия мрамор, което добавя финес и стил към общия външен вид на тапетата.

Тази абстрактна комбинация от геометрични фигури и изтънчен мраморен ефект придава на тапета изисканост и модерност. Благодарение на своите нюанси на сиво, той се хармонизира лесно с различни цветови палитри и стилове на мебелиране.

Тапетът е подходящ както за хол, така и за спалня, офис или коридор. В хола той може да се използва като изразителен фокусен пункт на стената, докато в спалнята създава уютна и спокойна обстановка. В офиса или коридора тапетът добавя съвременност и стил, внушавайки професионализъм и същевременно визуално обогатявайки пространството.

Този геометричен мраморен тапет е подходящ избор за всеки, който търси елегантност, съчетана със съвременен дизайн. Той създава вълнуваща визуална атмосфера, допринасяйки за стилния интериор на вашето жилище или работно пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този геометричен мраморен тапет е подходящ за различни пространства, включително домашни холове, спални, офиси и коридори. Тапетът създава модерен и елегантен външен вид, който може да допълни различни стилове на мебелиране. Благодарение на своите сиви нюанси и геометрични фигури, той се хармонизира с различни цветови палитри и допринася за общото усещане за стил и изисканост в интериора.

Цена:
38 00 лв