Фототапет Гриджио

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-P1
5.00
794

Фототапет Гриджио, абстрактна композиция в сив цвят. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Илиян Василев

Точни, коректни, бързи!

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Цветелина Георгиева

За поредна година съм много доволна от качеството и обслужването! Благодаря!

Tsvetina Stoyanova

Календарите са прекрасни, както и подаръците! Благодаря!

Донка Минкова

Отлично качество на достъпни цени. Голямо разнообразие и бързо изпълнение на поръчката. Препоръчвам

Margarita Paunova

Календарите са страхотни.Благодаря.

Сиси Георгиева

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Гриджио ?

Абстрактен тапет "Гриджио" е изключително стилен и модерен избор за декориране на различни помещения в дома или офиса. Със своите абстрактни форми и нюанси на сивото, той предлага изискан и същевременно сдържан визуален ефект.

Абстрактната композиция на тапета придава доза интрига и мистерия, като създава уникална атмосфера в стаята. Неговият геометричен дизайн съчетава различни форми и линии, които се преплитат и създават интересни визуални ефекти. Тапетът е изключително подходящ за спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис, благодарение на своята универсалност и способност да се вписва в различни стилове на интериор.

Гамата от сиви тонове придава на тапета "Гриджио" елегантност и съблазън. Сивият цвят е известен със своята неутралност и способността си да се съчетава с различни цветове и материали. Той предлага успокоение и хармония в пространството, като същевременно създава модерен и изтънчен вид.

Тапетът "Гриджио" е идеален избор за хора, които ценят съвременния и изискан дизайн. Създайте уют и стил във вашето жилище или работно място с този уникален абстрактен тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Гриджио" е подходящ за декориране на различни помещения, включително спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня и офис. Със своите абстрактни форми и сив цвят, той ще придаде стил и модерност на всяко помещение. Благодарение на своята универсалност, тапетът "Гриджио" може да се комбинира с различни мебели и аксесоари, създавайки елегантна и хармонична атмосфера.

Цена:
38 00 лв