Фототапет - Дървена плетеница 2

Флис - Канаваца
Продуктов код WALL-08
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет – Дървена плетеница . Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

 

3 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ася Методиева

Препоръчвам силно. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Благодаря ви от ❤️ за пореден път за подаръците. Чудесно свършена работа, точна изработка и експресна доставка !

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Radmila Neykova

Бърза изработка, добра комуникация и лесна платформа за поръчка, цената също е много добра.

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Ivanka Ivanova

Календалике, както обикно са перфектни. Благодаря Ви От ❤

Люси Слав

Невероятни професионалисти. Бързина, качество, професионализъм. Адмирации! Невероятен екип, заслужаващ доверие, уважение и благодарност. Спечелихте ме и ще се възползвам от услугите ви и за напред!

Боряна Янакиева

Благодарим за календарите и подаръците. Бърза и експресна изработка и коректна доставка

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!
Допълнителна информация

Фототапет - Дървена плетеница  , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Дървена плетеница 2?

Фототапетът "Дървена плетеница" предлага уникален начин да добавите атмосфера на природата и топлота във вашето жилище. Той представлява изображение на дървени плоскости, които са внимателно поставени и свързани като мозайка, създавайки ефект на плетеница.

Тапетът включва нюанси от светло и тъмно кафяво, които придават на стената естествена и органична визия. Светлите тонове създават усещане за простор и свежест, докато тъмните добавят дървен характер и дълбочина на дизайна. Тази комбинация от цветове прави фототапета подходящ за различни помещения като дневни, кухни, холове и коридори.

Фототапетът създава илюзията, че стената е изградена от истински дървени плоскости, което придава уют и органичност на пространството. В комбинация с мозайчестата структура, той предлага допълнителен визуален интерес и текстура.

Този арт тапет е идеален избор за хора, които желаят да променят визията на интериора си, като внесат природен елемент и усещане за топлина. Дървеният дизайн създава усещане за спокойствие и естественост, което може да допринесе за постигането на хармонична обстановка във вашия дом.

С фототапета "Дървена плетеница" можете да създадете неповторимо пространство, което ще впечатлява всеки, който го посети. Той е лесен за поставяне и поддръжка, като в същото време предлага устойчивост на износване и забелязващи се качества.

Независимо дали искате да освежите дневната си стая, да добавите топлина към кухнята, да създадете уютен хол или да придадете уникален характер на коридора, фототапетът "Дървена плетеница" ще бъде перфектното решение. Свържете се с природата и пренесете я във вашия дом с този впечатляващ арт тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Дървена плетеница" е подходящ за различни помещения във вашия дом. Той може да се използва в дневната стая, кухнята, хола или коридора. Със своите светли и тъмни кафяви тонове и имитацията на дървени плоскости, тапетът създава уютна и органична обстановка. Независимо дали желаете да придадете природна атмосфера на пространството или да добавите текстура и интерес към стените, фототапетът "Дървена плетеница" е перфектното решение за вас.

Цена:
38 00 лв