Фототапет Дървени елементи 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10210920
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Биси

Бърза доставка и страхотно качество

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Галина

супер е

Стела Памукова

Много бързо и коректно обслужване. Благодарна съм и за подаръците, които получих към поръчката.

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Магито Пенчева

Благодаря и тази година за експресната ви работа и професионализъм изключително съм доволна от свършената работа и благодаря и за подаръците! ❤️❤️❤️

Dilqna Georgieva

Благодаря Ви за прекрасните календари! Страхотни сте! :) :) :)

Теодора Тотева

Страхотни календари получих, Благодаря! Силно препоръчвам, бърза изработка

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Дървени елементи 3?

Фототапет Дървени елементи 3 е чудесно решение за декорацията на вашия дом, независимо дали става дума за дневна, кухня, трапезария, хол, коридор или офис. Той притежава дървени плоскости в натурален кафяв цвят, които създават уютна и природна атмосфера в пространството.

Един от най-вълнуващите аспекти на този тапет е лекият 3D ефект, който придава измерение и дълбочина на дизайна. Някои плоскости изглеждат по-изпъкнали спрямо останалите, което добавя допълнителна текстура и интерес към стените.

Този тапет за кухня е идеален избор за хора, които търсят баланс между естествената красота на дървото и модерния стил. Неговата природна цветова гама и детайлния дизайн създават усещане за природата и топлотата във вашия интериор.

Благодарение на своята универсалност, тапетът може да бъде използван в различни стаи и помещения. Той ще добави усещане за елегантност и стил към вашата кухня, трапезария, хол, коридор или офис.

Описанието на тапета включва натурални дървени плоскости в кафяв цвят с лек 3D ефект, като някои плоскости изглеждат по-изпъкнали. Този универсален и стилен тапет е подходящ за различни стаи и ще създаде уют и естествена атмосфера във вашия дом или офис.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за декорацията на различни стаи и помещения в дома, като например дневна, кухня, трапезария, хол, коридор или офис. Той добавя естествен и модерен стил, създава уютна атмосфера и подчертава красотата на дървото. Благодарение на своята универсалност и натуралния цвят, тапетът може да се съчетае с различни интериорни дизайни и да придаде елегантност на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв