Фототапет - Дървен мрамор със златисти ленти 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-11
5.00
794

Фототапет – Дървен мрамор със златисти ленти 3. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.
 

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Daniela Ivanova

Страхотни сте. Бърза работа адекватна реакция. Коректно отношение. Перфектна изработка Изключително доволна съм. Благодаря ви !!!

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Кристина Иванова

Уникални! Страхотно качество, отлична цена! Препоръчвам на 100%

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Гергана Найденова

Страхотно качество! ДОВОЛНИ СМЕ МНОГО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!
Допълнителна информация

Фототапет - Дървен мрамор със златисти ленти 3, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Дървен мрамор със златисти ленти 3 ?

Абстрактният тапет с дървен мрамор и златисти ленти е изящна комбинация, която ще добави уникалност и елегантност във всяко помещение. Този тапет е идеален за спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис, създавайки атмосфера на изисканост и стил. Цветовете включват нюанси от кафяво, златисто, бяло и сиво, които създават хармонична палитра и придават усещане за топлина и спокойствие.

Дизайнът на тапета представлява възхитителен дървен мрамор, който е реалистично възпроизведен в нюанси на кафяво и бяло. Мраморната текстура добавя изисканост и класа към общия вид на стените. Златистите ленти, които преминават през тапета, предоставят акцент и въздействие, което привлича окото и създава динамичен ефект.

Този абстрактен тапет е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост. Поставянето е лесно и безпроблемно, като самият тапет се предлага в желани от вас размери, което позволява изборът на подходящия за конкретното помещение.

Съчетавайки стил, изисканост и красота, абстрактният тапет с дървен мрамор и златисти ленти е идеалното решение за тези, които търсят изключително декоративно решение за своя дом, офис или обществен интериор. Той създава уютна и приветлива обстановка, в която може да се отпуснете и се насладите на визуалното изкуство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет с дървен мрамор и златисти ленти е подходящ за различни помещения, включително спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Със своите нюанси от кафяво, златисто, бяло и сиво, той създава топла и спокойна обстановка. Тапетът комбинира изискаността на дървения мрамор със стилните златисти ленти, които придават динамика на дизайна. Безспорно, този тапет ще добави уникален акцент и естетика към всяко помещение, предлагайки комфорт и изисканост на местата, където е поставен.

Цена:
38 00 лв