Фототапет - Дървен мрамор със златисти линии

Флис - Канаваца
Код wall-03
5.00
694

Фототапет – Дървен мрамор със златисти линии . Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

 

3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Фототапет - Дървен мрамор със златисти линии, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Дървен мрамор със златисти линии ?

Дървен мрамор със златисти линии е изискан абстрактен тапет, който ще добави елегантност и шик към всяко помещение. Със своите тъмно и светло кафяви, бели, сиви и златисти нюанси, тапетът създава баланс между топлата и студената цветова гама, придавайки на стените изискан и модерен вид.

Текстурата на дървения мрамор предоставя на тапета естествен и органичен вид, съчетан с изискаността на златистите линии, които пречупват светлината и допълнително засилват впечатлението от блясъка на помещението. Комбинацията от кафяво, бяло и сиво допълнително подчертава текстурата и придава усещане за спокойствие и хармония в помещението.

Този универсален тапет е идеален за спалня, всекидневна, кухня, коридор, хол или офис, като се съчетава перфектно с различни стилове на декорация. Благодарение на своите цветови нюанси, той може да се адаптира към различни мебели и аксесоари, създавайки елегантно и изискано атмосферно настроение.

Със своите уникални дизайн и цветова комбинация, този тапет дава възможност за създаване на привлекателно и стилно интериорно решение. Отразяващ естествената красота на дървото и благородството на златото, този тапет създава неповторимо кътче, което впечатлява и вдъхновява.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяко помещение, включително спалня, всекидневна, кухня, коридор, хол или офис. Със своите тъмни и светли кафяви, бели, сиви и златисти нюанси, тапетът може да се съчетае с различни стилове на декорация. Той добавя елегантност и шик към помещението, създавайки усещане за спокойствие и хармония. Благодарение на универсалния си дизайн, тапетът може да подобри визията на всяко помещение, давайки му изискан и модерен вид.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв