Фототапет - Елиника

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-120
5.00
794
Фототапет - Елиника, модерен акцент подходящ за монтаж в помещения от различен тип. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    
 
1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Милена Тинова

Благодарим за красивите календари, подаръците към тях и бързата доставка!

Фросина Стоицова

Получих си календарите. Бързо и точно. Много са хубави, уникални са. Много Ви благодаря

Siska Hr

Благодаря за хубавите календари и за бързото обслужване ! Весели празници!

Денислава Колева

Страхотни календари със супер качество.Много бях доволна от първата поръчка и затова направих и втора ☺️

Христина Андреева

Качествено, бързо обслужване и изработка. Доволни сме и благодарим!

Беатрис Спасова

Уникални и точни, Благодаря от сърце за прекрасния подарък

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Biserka Koeva

Отговорни ! Препоръчвам !

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Елиника?

Тапетът "Елиника" е стилен и съвременен избор за вашата холна стая, спалня, трапезария, офис и други пространства. Той се отличава с уникален дизайн, включващ геометрични фигури и мрежа от триъгълници. Цветовата палитра е изразителна, включваща нюанси от жълто и кремаво. Тези цветове придават топлина и уют на пространството.

Геометричните фигури и мрежата от триъгълници придават на тапета съвременна и елегантна визия. Той създава впечатление за динамичност и движение на стените, което добавя интерес и живост към интериора. Този тапет за спалня е много универсален и може да бъде използван и в различни помещения и стилове на обзавеждане.

Той е подходящ както за домашни пространства, така и за офиси или комерсиални обекти. Съчетавайки стил, функционалност и модерна естетика, този тапет ще придаде на вашето помещение уникален и изтънчен вид.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Елиника" с геометрични фигури, мрежа от триъгълници и цветовете жълто и кремаво е подходящ за холове, спални, трапезарии и офиси. Той добавя стил и модерна визия във всяко пространство.

Цена:
38 00 лв