Фототапет за таван Небесно царство 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10189274
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Надежда Христова

Страхотно качество и бърза изработка+доставка! Вече 2ра година поръчвам календари от вас и съм много доволна!

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Геновева Николова

Благодаря за бързата и перфектна изработка, ключодържателите са невероятни.

Елена Станева-Николова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Maria Iwa

Изключително бърза доставка и качествени продукти,много отзивчиви, Благодаря! ❤️

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Елена Димитрова

Получих поръчката си и подаръците си! Много съм доволна! Благодаря
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет за таван Небесно царство 2?

Този арт тапет за таван притежава картина в стил, вдъхновен от ренесансовата епоха. На тази живописна картина са изобразени хора, дървета, ангели и облаци, които създават вълшебно и естествено усещане.

Цветовете на тапета са кафяво, бяло, зелено и черно, които придават топлина и хармония на цялостната композиция. Кафявият нюанс може да символизира земята или първобитната природа, докато белият цвят предава чистота и невинност. Зеленият цвят е асоцииран с живота и природата, а черният добавя мистерия и елегантност към изображението.

Този тапет е перфектен избор за интериор, който търси класически и изискан стил. Ренесансовата картина придава изтънченост и изящество на пространството, а пастелните цветове допринасят за спокойствие и уют. Независимо дали се използва в домашна обстановка, ресторант или хотел, този тапет ще създаде уникална атмосфера и ще впечатли всички, които го видят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за таван е подходящ за различни интериорни обекти, като домове, офиси, хотели, ресторанти и други обществени пространства. Съчетавайки ренесансов стил с кафяво, бяло, зелено и черно, тапетът създава елегантна и уютна атмосфера. Той може да бъде поставен в спалня, хол, рецепция или ресторантна зала, допринасяйки за изтънченост и стил. Независимо от мястото, където се използва, тапетът за таван добавя уникално излъчване и визуално привличане към пространството.

Цена:
38 00 лв