Фототапет - Зелена мозайка 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-122
5.00
794
Фототапет - Зелена мозайка 2, подходящ за апликация в големи пространства. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    
 
2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Tedka Stoqnova

Всичко което получих е чудесно

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Стоилка Стоилова

Благодарим много! Бързи и коректни както винаги.Ще продължим да ползваме вашите услуги!

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Диана Начева

Днес си получихме календарите.Страхотни са.Благодарим за бързината и коректността.Весели празници!

Denita Mihaylova

Страхотен професионализъм,благодаря Ви ,невероятни сте!

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.

Darina Ganeva

Използвам услугите на Art- Gift вече две години. Бързи и коректни! Отново получих чудесни календари!

Сиси Георгиева

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Зелена мозайка 2?

Този абстрактен арт тапет с геометрични фигури, представлява уникално съчетание от триъгълници в различни цветове, като синьо, зелено и бяло преобладават. Тапетът е създаден с лек 3D ефект, който му придава дълбочина и измерение. Тази комбинация от цветове и геометрични форми създава модерен и изразителен дизайн.

Този абстрактен тапет е подходящ за различни помещения в дома като хол, спалня, коридор или дневна. Той може да се използва за да подчертае стилната и съвременна атмосфера в интериора. Зелената и синята цветова гама придават освежаващ и успокояващ ефект, докато бялото добавя светлина и простор.

Тапетът с геометрични фигури е подходящ избор за хора, които ценят изкуството и се стремят към неподражаеми и иновативни дизайни в своя дом. Съчетанието от цветове и форми прави този абстрактен тапет универсален и лесно комбинируем с различни мебели и декорации.

Независимо дали търсите нещо, което да придаде изразителност на стените на вашия хол, уют на спалнята или стил на коридора, този абстрактен тапет ще внесе артистичен акцент и ще привлече вниманието на всеки, който влезе в помещението.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен арт тапет с геометрични фигури и 3D ефект е подходящ за различни помещения в дома и офиса. Със своите синьо, зелено и бяло цветове, тапетът може да бъде използван в хола, спалнята, коридора, дневната стая или дори в офисното пространство. Той ще добави модерност, стил и интерес към всяко помещение. Независимо дали търсите декорация за дома или професионална обстановка, този абстрактен тапет ще създаде впечатление и ще подобри визуалния аспект на помещението.

Цена:
38 00 лв