Фототапет Зелени ъгли

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10281951
5.00
794

Уникален Фототапет Зелени ъгли , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Sabrina Zheleva

Благодарим за бързото и коректно обслужване, препоръчвам ☺️

Christina Stoyanova

Много коректни и бързи. Спечелено доверие благодарение на качествено изпълнени поръчки от няколко години насам!

Nadezhda Blagova

Страхотно обслужване, бързо изпълнение, дори по време на празници! Със сигурност ще поръчваме и в бъдеще.

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Elena Kostadinova

Прекрасни календари, сърдечно благодаря ❤️! А също и подаръците са страхотни!

Катерина Александрова

Календарите са чудесни. Много бързо изпълнение на поръчката :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Зелени ъгли ?

Тапет за коридор с абстрактни зелени ъгли в нюанси на зелено и бяло, който можете да намерите на art-gift.net, е елегантен и стилен избор за всяка стая - спалня, всекидневна, кухня, коридор или офис. Той ще добави уникален акцент и интерес към вашия интериор.

Цветовата комбинация на зелено и бяло придава на тапета свежест и хармония. Зелените ъгли, разположени на фона на бялата основа, създават абстрактен и модерен вид. Техните линии и форми се преплитат и създават динамичност и движение.

Тази дизайнерска стена на тапет ще внесе живот и стил във всяко помещение. Можете да го използвате, за да подчертаете конкретна част от стаята или да го приложите на цялата стена за изразителен ефект. Всяка гледка на този тапет ще бъде уникална и впечатляваща.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и издръжлив. Той е лесен за поставяне и поддръжка, което го прави идеален за всяка стая. Независимо дали търсите нещо модерно, стилно или креативно, този абстрактен тапет е отличен избор, за да промените визията на вашата стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет със зелени ъгли в нюанси на зелено и бяло е подходящ за различни пространства. Със своите елегантни цветове и динамичен дизайн, той може да се използва в спалнята, всекидневната, кухнята, коридора или офиса. Неговата стилна визия и свежест ще добавят уникален акцент и интерес към всяко помещение. Без значение дали търсите нещо модерно за дома или професионален офисен интериор, този тапет е изборът, който ще привлече вниманието и ще създаде приятна атмосфера.

Цена:
38 00 лв