Абстрактен детски тапет със зимен пейзаж и еленчета | Фото Тапети

Фототапет Зимна Вечер

Флис - Канаваца
Продуктов код wall881616
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
36 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

А Стоянова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Pupi Pup

Много съм доволна! Коректни и бързи.

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Динко Иванов

Уникални календари, календарчета и ключодържатели. Бърза и коректна доставка.

Gerry Konstantinova

Много доволна от изпълнението на поръчката, достъпна цена, високо качество и много любезно и бързо обслужване! Препоръчвам с две ръце!

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Зимна вечер?

Този забавен детски тапет, представлява красива зимна вечерна сцена, идеална за детската стая. В тази абстрактна зимна картина виждаме снежен пейзаж, изпълнен с очарователни сърнички еленчета. Цветовете, които преобладават в дизайна, са синьо, бяло и лилаво, създавайки спокоен и мечтателен атмосферен ефект.

Заради избора на синя и лилава, този тапет създава усещане за студено и заснежено околие, като същевременно излъчва уют и спокойствие. Синьото създава усещане за безкрайно небе и зимна свежест, докато лилавото добавя нежност и загадъчност в сцената. Белите и сините нюанси на снега и леда се преплитат, създавайки вълнуващ визуален контраст.

Малките сърнички еленчета, разположени във въображаемия зимен пейзаж, придават на тапета игривост и детска настроение. Изображението ни показва спокоен и тих момент в природата, идеален за създаване на мечти и фантазии в детската стая.

Този тапет ще създаде уникално и привлекателно пространство в детската стая, като ще внесе чувство на зимна магия и приключение. Със своите изящни цветове и снежен пейзаж, тапетът ще стимулира детската фантазия и предлага вълшебен свят, който да бъде изследван и наслаждаван от малките деца.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за всяка детска стая, която желае да добави зимно настроение и магия. Със своите сини, бели и лилави цветове, той ще създаде спокоен и уютен амбиент, идеален за почивка и игра. Снежният пейзаж и еленчетата придават на тапета игрив и детски характер, който ще забавлява децата. Независимо дали е в детска стая, игрална зала или детска градина, този тапет ще добави вълшебство и вдъхновение на всяко дете.

Цена:
36 00 лв