Фототапет - Златисти вълни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-30
5.00
794

Фототапет – Златисти вълни, придаващ "спокоиствие" и "характер" на всяко помещение във вашия дом. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

3 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Изабел Н.

Страхотна, бърза и качествена изработка !

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Gabriela Lebeshkovska

Отлично качество, много бързи и се съобразявт със срока и изискванията на клиента, ще поръчам отново със сигурност ❤️

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Надя Антонова

Изключително коректни и отзивчиви. Прекрасно отношение и добро качество. Препоръчвам ги. Благодаря на цялата фирма за изработените материали

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)

Дани Рачева

Качествени,бързи и коректни! Благодаря за прекрасните календари за поредна година!

Cvetelina Gosheva

Много бърза изработка и отлично качество! Благодаря!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златисти вълни?

Тапетът Златисти вълни е изключително красив и нежен, подходящ за всяка стая в дома. Неговият бледо жълт цвят и златисти нюанси му придават елегантност и изисканост. Изображението е декорирано с вълнообразни линии, които създават илюзия за тримерни плоскости и придават обем на тапета.

Този фототапет е перфектно решение за спалнята, където ще добави уют и спокойствие. Бледо жълтата палитра ще създаде релаксираща атмосфера, която е идеална за отдих и сън. В дневната и хола тапетът ще добави изтънченост и стил. Златистите нюанси създават топлина и привличат вниманието, а вълнообразните линии подчертават пространството и създават интересен фокус в стаята.

В кухнята тапетът с бледо жълтата и златистата си гама може да освежи атмосферата и да добави слънчево настроение. Той създава усещане за светлина и простор, което е идеално за този част от дома.

Този фототапет е перфектното допълнение към всяка стая, като предоставя красота, стил и уют. Съчетавайки бледо жълт цвят, златисти нюанси и вълнообразни линии, тапетът създава хармонична обстановка и предлага уникално визуално изживяване.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с орнаменти в бледо жълт цвят и златисти нюанси е подходящ за различни части на дома. Може да бъде използван в спалнята, дневната, кухнята и хола. Създава уютна и спокойна атмосфера в спалнята, добавя стил и изтънченост в дневната и хола, а в кухнята придава светлина и топлина. Независимо от стаята, този фототапет ще придаде красота и интересен акцент на интериора със своите вълнообразни линии и благородна цветова комбинация.

Цена:
38 00 лв