Фототапет Златна мрежа

Флис - Канаваца
Код wall10462559
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Стефан

Качеството на фототапета е невероятно! Лесно се поставя и изглежда страхотно. Препоръчвам на всички!

И.Геров

Много лесно за поставяне и направо промени облика на стаята ми. Супер доволен съм!

Кристиян

Фототапетът е наистина красив и добавя уникален акцент в стаята.

Петя

Фототапетът е невероятен! Качеството на печата е изключително, а монтажът беше лесен. Благодарим ви!

Маргарита

Стаята ми изглежда съвсем различно сега. Препоръчвам горещо!

Наско

Фототапетът е невероятен, създава истинско усещане за пространство. Много сме доволни.

Виолина

Тапетите са невероятни! Лесни за поставяне и направиха стаята много уютна.

Грета

Изключително съм доволна от тапета! Стаята изглежда невероятно.

Н. Георгиева

Чудесни цветове препоръчвам

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златна мрежа ?

Тапет за хол "Златна мрежа" е едно привлекателно и абстрактно изображение, което може да се използва, за да придаде уникален и стилен вид на вашата спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис. Той представлява кафяви линии, които образуват мрежа от триъгълници върху бежов фон.

Дизайнът на тапета е модерен и елегантен, съчетавайки различни геометрични форми. Златните кафяви линии придават изисканост и дълбочина на изображението, докато бежовият фон му придава нежност и топлина.

Това изключително декоративно изображение може да се адаптира към различни интериори и стилове на обзавеждане. Благодарение на своята абстрактна природа и нежни цветове, тапетът е подходящ за създаване на спокоен и релаксиращ атмосферен фон, подходящ за спалните помещения. Също така, той може да добави художествен и модерен акцент към всекидневната, хола, коридора, кухнята или офиса.

Фототапетът "Златна мрежа" предлага естетическо изживяване и визуална привлекателност, като привлича погледа си със своите геометрични форми и златни акценти. Той е идеално допълнение към съвременния интериор и предоставя уникална възможност за персонализация на вашето помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет със златна мрежа и бежов фон е подходящ за различни интериори. Той може да служи като стилен акцент в спалнята, всекидневната, хола или коридора. Също така, той ще придаде модерен и изящен вид на кухнята или офиса. С нежните си цветове и елегантен дизайн, този тапет е идеален за създаване на спокйна и релаксираща атмосфера, като допълнително придава художествено измерение и стил на всяко помещение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв