Фототапет Златните планини

Флис - Канаваца
Продуктов код wall985451
5.00
794

Фототапет Златните планини е подходящ за декорация на спалнята или хола във вашия дом. Със своя абстрактен планински пейзаж в златисти тонове, златистите птици и белите облаци, той създава уютна и спокойна атмосфера.

1 поръчка за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Лилия Иванова

Изключително коректни! Благодаря!

Боряна Янкова

Изключително бързо и качествено обслужване!

Renata Vlaeva

Благодаря за прекрасните календари!! ;*

Теодора Йорданова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря за отзивчивостта и отношението!!!

Marina Pencheva

Страхотни, много отзивчиви, бърза и качествена изработка!

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Валентина Хариткова

Получих календарите. Страхотни са! Много коректно отношение и бърза доставка!

Дани Рачева

Качествени,бързи и коректни! Благодаря за прекрасните календари за поредна година!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златните планини?

Тапетът Златните планини е идеален избор за вашата спалня или хол. Това е абстрактен тапет с пейзаж, вдъхновен от планински пейзажи. Планините са изобразени в златист цвят, което придава топлина и уют на всяко помещение. Над тях плъзгат златисти птици, които добавят нотка на игривост и лекота. Облаците са изобразени в бял цвят, което създава усещане за простор и свежест. На заден план се преглеждат допълнителни планини в сив цвят, което придава дълбочина и измерение на цялостния пейзаж. Този тапет създава атмосфера на спокойствие и хармония, предлагайки ви възможността да се насладите на прекрасната природа директно от уюта на вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за декорация на спалнята или хола във вашия дом. Със своя абстрактен планински пейзаж в златисти тонове, златистите птици и белите облаци, той създава уютна и спокойна атмосфера. Планините в сив цвят на задния план добавят допълнителна дълбочина и интерес. Този тапет ще придаде на стаята ви изисканост и природна красота, предоставяйки визуално удоволствие и релаксация.

Цена:
38 00 лв