Фототапет Златни вълни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10268502
5.00
794

Уникален фото тапет Златни вълни, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Ивелина Георгиева

Изключително коректни! Благодаря!

Lili Gabut

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване.

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Miglena Dimitrova

За втора година поръчвам от вас и съм изключително доволна! Коректни и мн бързи!

Стефани Спасова

Много съм доволна от изработката на календарите и ключодържателите.

Petya Vasileva

Страхотни! Бърза изработка :) благодаря

Aleksieva Geri-meri

много благодаря за хубавите календари бързи и коректни благодаря още веднъж
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златни вълни?

Златни вълни върху сиви планини представя тапет с абстрактен пейзаж, който ще се отличава със своята елегантност и хармония. Неговият дизайн е изкусно изработен, като използва сиви нюанси и златисти акценти, за да създаде вълнуващо визуално изживяване.

Основата на тапета са високите сиви планини, които се издигат пред вас с мощ и гордост. Техните контури са изобразени със стил и прецизност, придавайки им реалистична и дълбока перспектива. Този пейзаж предава спокойствие и вдъхновение, предлагайки ви възможността да избягате от ежедневните грижи и да се потопите в тихото уединение на природата.

Върху тези величествени планини са добавени златисти вълни, които пробиват пространството си с изисканост и изтънченост. Златният цвят създава ефект на блясък и изобилство, като добавя допълнителен релеф и жизненост към цялостния дизайн. Вълните се простират нежно и елегантно през хоризонта, създавайки усещане за движение и хармония. Те ви пренасят във вълнуващ свят на мечти и фантазии, който стимулира въображението и вдъхновява.

Цветовата палитра включва светло сиво, тъмно сиво и златисто, което създава динамично и изтънчено съчетание. Сивите нюанси придават стабилност и солидност на тапета, докато златистите акценти добавят топлина и блесък. Тези цветове са добре съобразени помежду си и създават съблазнителен контраст, който ще привлича вниманието и ще осигури изискана визия във всяко пространство.

Тапетът "Златни вълни върху сиви планини" е идеален за хол, офис или други пространства, които търсят съчетание от естетика и съвременност. Той създава приятна атмосфера и внушава спокойствие, като ви позволява да се насладите на красотата на природата и абстракцията едновременно.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Златни вълни върху сиви планини" е подходящ за различни интериорни пространства. Със своята елегантност и спокойствие, той е идеален за хола, където може да създаде уютна и релаксираща обстановка. Също така, той може да допълни офисната среда, като добави доза стил и инспирация на работното място. С тапета "Златни вълни върху сиви планини" ще създадете пространство, което комбинира природната красота с модерен израз, подходящ за всяка стая, където желаете да добавите естетика и хармония.

Цена:
38 00 лв