Фототапет Златни вълни

Флис - Канаваца
Код wall10268502
5.00
796

Уникален фото тапет Златни вълни, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златни вълни?

Златни вълни върху сиви планини представя тапет с абстрактен пейзаж, който ще се отличава със своята елегантност и хармония. Неговият дизайн е изкусно изработен, като използва сиви нюанси и златисти акценти, за да създаде вълнуващо визуално изживяване.

Основата на тапета са високите сиви планини, които се издигат пред вас с мощ и гордост. Техните контури са изобразени със стил и прецизност, придавайки им реалистична и дълбока перспектива. Този пейзаж предава спокойствие и вдъхновение, предлагайки ви възможността да избягате от ежедневните грижи и да се потопите в тихото уединение на природата.

Върху тези величествени планини са добавени златисти вълни, които пробиват пространството си с изисканост и изтънченост. Златният цвят създава ефект на блясък и изобилство, като добавя допълнителен релеф и жизненост към цялостния дизайн. Вълните се простират нежно и елегантно през хоризонта, създавайки усещане за движение и хармония. Те ви пренасят във вълнуващ свят на мечти и фантазии, който стимулира въображението и вдъхновява.

Цветовата палитра включва светло сиво, тъмно сиво и златисто, което създава динамично и изтънчено съчетание. Сивите нюанси придават стабилност и солидност на тапета, докато златистите акценти добавят топлина и блесък. Тези цветове са добре съобразени помежду си и създават съблазнителен контраст, който ще привлича вниманието и ще осигури изискана визия във всяко пространство.

Тапетът "Златни вълни върху сиви планини" е идеален за хол, офис или други пространства, които търсят съчетание от естетика и съвременност. Той създава приятна атмосфера и внушава спокойствие, като ви позволява да се насладите на красотата на природата и абстракцията едновременно.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Златни вълни върху сиви планини" е подходящ за различни интериорни пространства. Със своята елегантност и спокойствие, той е идеален за хола, където може да създаде уютна и релаксираща обстановка. Също така, той може да допълни офисната среда, като добави доза стил и инспирация на работното място. С тапета "Златни вълни върху сиви планини" ще създадете пространство, което комбинира природната красота с модерен израз, подходящ за всяка стая, където желаете да добавите естетика и хармония.

Цена:
38 00 лв