Фототапет Златни линии

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10355123
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ivan Boyanin

Съпругата ми направи поръчка на ключодържател с наш текст. Бързи, коректни, професионална изработка. Надминаха очакванията ни. Благодарим! Пожелаваме им успех!

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Poli Alexieva

Изключително бързо изпълнение на поръчката. Календарите са с много добро качество. Препоръчвам с две ръце

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Nikolina Stefanova

Благодаря Ви! Страхотни сте! Поръчах календари със снимка на децата ми и бяха готови буквално за 1 работен ден - поръчах ги в петък следобед и във вторник ги получих. Календарите са перфектни, точно както си ги представях!

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Магдалена Влаховска

Невероятно качество на изпълнение на поръчката,бързи,коректни. ❤ Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях ❤ Препоръчвам с две ръце ❤

Ivelina Grueva

Благодаря за прекрасните календари.

Мирослава Димитрова

Днес получих календарите, страхотни са :) Благодаря за подаръците към тях!

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златни линии ?

Тапет за хол "Златни линии" е един абстрактен и стилен избор за обзавеждането на спалня, всекидневна, коридор, хол или офис. Той привлича вниманието си със своята изисканост и уникален дизайн. На тапета се открояват златни линии, които се преплитат и образуват геометрични форми, създавайки интригуващ визуален ефект.

Цветовата палитра на тапета включва зелено, кафяво и черно, които придават елегантност и дълбочина на общото излъчване на тапета. Зеленият цвят може да предизвика усещане за спокойствие и хармония, като същевременно кафявият и черният придават доза сериозност и стил.

Този абстрактен тапет е перфектен избор за създаване на модерна и изискана обстановка във всяка стая. Златните линии и геометричните форми добавят изисканост и художественост, докато цветовата комбинация създава баланс и хармония в интериора.

Независимо дали ще го използвате в домашна среда или офис, тапетът "Златни линии" ще допринесе за създаването на уютна и стилна атмосфера. Той е идеален за хора, които ценят модерния и изтънчен дизайн и искат да добавят елементи на изкуството в своето помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Златни линии" е подходящ за обзавеждането на различни помещения, включително спалня, всекидневна, коридор, хол или офис. Със своята изисканост и уникален дизайн, той създава модерна и стилна атмосфера. Цветовата комбинация от зелено, кафяво и черно придава елегантност и хармония. Тапетът привлича вниманието си със златните линии, образуващи геометрични форми. Независимо от това дали го използвате у дома или в офиса, "Златни линии" тапетът добавя доза изкуство и стил във всяко помещение.

Цена:
38 00 лв