Фототапет Златно небе

Флис - Канаваца
Продуктов код wall973337
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Борислав Трънков

Благодаря!!! Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчал техни продукти.????❤️

Мима Йорданова

Страхотно качество! Точни, коректни и любезни! Благодаря Ви за чудесното изпълнение!За пореден път се доказахте с професионализма си!Препоръчвам Ви!☺️

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Ellena Tomova

Календарите са страхотни! Поръчахме многолистови (с 6 листа) и джобни календарчета. Благодаря за бързата доставка и отличното качество!

Петя Ганчева

Днес получих календарите си. Много бърза изработка и доставка с всички подаръци. Обаче качеството на снимките е ужасно. Тъмни и неясни. Вярно е, че снимката не е правена в студио и с непрофесионален апарат, но след като се занимавате с това, би трябвало да знаете как да я направите възможно най-подходяща. Във фото студио от същия файл ми разпечатаха чудесни снимки след половин минутна обработка. Съжалявам, че не отказах да взема пратката в офиса на куриерската фирма.

Боряна Янакиева

Благодарим за календарите и подаръците. Бърза и експресна изработка и коректна доставка

Мария Господинова

Получихме пратката-прекрасна изработка! Бързо и коректно обслужване! Препоръчвам

Nina Metodieva

И ние получихме нашата поръчка.Много бързо и коректно обслужване.Календарите са страхотни!!!

Ivangelina Angelova

Изключително много сме доволни! Бърза изработка, перфектно качество, повече от добра цена! С удоволствие и огромно доверие ще се възползваме отново от услугите ви! БЛАГОДАРИМ!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет  Златно небе ?

Абстрактен тапет "Златно небе" представлява изразително изображение, което създава усещане за спокойствие и вълнение едновременно. В основата на тапета се намира изображение на лодка, плаваща по реката, като символ на пътешествието и преодоляването на препятствията. Човекът в лодката представлява единоличния пътник, който търси своето място в света.

Над лодката се издига ято бели птици, което създава усещане за свобода и лекота. Те може да бъдат интерпретирани като символ на мечтите и амбициите, които вълнуват човека и го карат да се движи напред.

Небето е изобразено в жълт цвят с бели облаци, което придава на тапета топлота и уют. Жълтото цветово излъчване символизира радост и енергия, докато белите облаци придават усещане за безгрижие и спокойствие.

Централно в тапета се вижда червено слънце, което е източник на живот и светлина. Червеният цвят подсилва емоционалното въздействие на изображението и придава динамичност на композицията.

Тапетът "Златно небе" е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Той създава атмосфера на спокойствие и вдъхновение, като предлага възможност за откриване на нови перспективи и изразяване на индивидуалността. Той може да стимулира въображението и да внесе изисканост и хармония във всяко пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Златно небе" е подходящ за всяко помещение, където желаете да създадете атмосфера на спокойствие и вълнение. Неговият символичен дизайн и ярките цветове го правят идеален за спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Независимо от пространството, тапетът ще придаде изисканост и уют, създавайки вдъхновяваща обстановка за откриване на нови перспективи и изразяване на индивидуалността ви.

Цена:
38 00 лв