Фототапет Каменна стена

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10420665
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

Aneta Blazheva

Много съм доволна от календарите, за 3 година поръчвам!

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Neli Filipova

Календарите са прекрасни.Бърза поръчка и коректно отношение.Благодаря ви!

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Радосвета Илиязова

Получих си календарите, страхотни са. Продължавайте все така да ни радвате ❤

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Vania Koleva

Сърдечно ви благодаря за календарите Много бърза и коректна доставка А изработката надминава очакванията ми Благодаря ви

Галена Антонова Славчева

Препоръчвам! Поръчах 8 календара и пристигнаха след една седмица. Получихме и подаръци. Коректни! Благодарим Ви!

Дидка Атанасова

Много съм доволна и със сигурност ще се възползвам и друг път. Препоръчвам с две ръце!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Каменна стена?

Тапетът Каменна стена представлява реалистично изображение на каменна стена със сив камък. Тази естествена текстура и цветова гама могат да добавят стил и усещане за издръжливост към вашия коридор.

Гледайки този тапет с каменна стена, се внушава усещане за здравина и устойчивост, съчетани с елегантност и съвременност. Каменната стена излъчва природна красота и дава впечатление за дълбочина и структура. Сивият нюанс на камъка е универсален и се съчетава перфектно с различни интериорни стилове и цветови схеми.

Този тапет е подходящ за различни пространства като хол, дневна, офис или коридор. В хола и дневната стая, където се събират гости и се провеждат развлекателни моменти, тапетът ще създаде уютна и стилна обстановка. В офиса или коридора той ще добави сериозност и професионалност, като същевременно запазва естетическия аспект.

Тапетът може да бъде използван като цялостна покривка на стените в коридора или да бъде комбиниран с други цветове и материали за постигане на желаният дизайн. Неговата реалистична визия ще придаде интерес и изящество на вашия коридор, като същевременно създава дълбочина и измерение в пространството.

Всъщност, изборът на тапет може да бъде израз на вашата индивидуалност и предпочитания. Каменният тапет е вечен класически дизайн, който излъчва силно присъствие и хармония. С него можете да превърнете обикновения коридор в стилно и впечатляващо пространство, което ще впечатли всички, които го посетят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този каменен тапет е подходящ за различни интериорни пространства, като холове, дневни стаи, офиси и коридори. Той може да добави стил, усещане за издръжливост и естетика към всяко от тези помещения.

Цена:
38 00 лв