Фототапет Кафяв камък

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10728077
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет Кафяв камък, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Екатерина Стоянова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Alexandra Stefanova

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна!

Pipilota Grigorova

Много любезни.. Страхотни календари с много добро качество ❤️ Благодарим

Диана Начева

Днес си получихме календарите.Страхотни са.Благодарим за бързината и коректността.Весели празници!

Elizabeth Spasova

Благодаря за приятните спомени, които изработвате. Доверявам ви се не за първи, а за пореден път и ще ви се доверя отново! Очарована съм от вниманието, изпипването на детайлите, коректното отношение и бързината.

Miglena Dimitrova

За втора година поръчвам от вас и съм изключително доволна! Коректни и мн бързи!

Ivanka Ivanova

Календалике, както обикно са перфектни. Благодаря Ви От ❤

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Petya Vasileva

Страхотни! Бърза изработка :) благодаря

Silviya Karaboeva

Невероятни календари , освен нас ще зарадвам и моите най-близки хора ! Благодаря за бързото изпълнение и подаръците ! Пожелавам Ви много клиенти !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Кафяв камък?

Този абстрактен тапет "Кафяв камък" представлява комбинация от различни цветове, създаваща впечатление за каменна стена с интересен визуален ефект. Този тапет предлага богато разнообразие от нюанси, включително кафяво, бежово, кремаво, сиво и черно. Тези цветове се съчетават хармонично, предоставяйки уникален и стилен вид.

Дизайнът на тапета е идеален за различни пространства като коридори, холове и офиси. В коридора той може да създаде усещане за стабилност и издръжливост, докато в хола или офисното пространство може да добави изтънченост и солидност.

Абстрактната каменна стена има естествена и същевременно модерна визия, която може да допълни различни стилове на обзавеждане. Тапетът предава усещане за текстура и дълбочина, което визуално обогатява пространството.

Съчетавайки нюансите на кафяво, бежово, кремаво, сиво и черно, този тапет може да се приспособи към различни цветови схеми и интериорни дизайни. Нюансите на кафяво придават топлина и уют, докато черното и сивото допълват съвременното излъчване. Бежовото и кремавото осигуряват нежност и светлина.

Тапетът "Кафяв камък" не само е визуално привлекателен, но и може да създаде усещане за стабилност и хармония във всяко помещение. Неговите нюанси и дизайн предоставят възможност за създаване на пространства, които комбинират естетика и функционалност, създавайки топлина и уютно настроение за всякакви нужди и предпочитания.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Кафяв камък" е подходящ за различни интериорни пространства, включително коридори, холове, офиси и други. Той може да създаде впечатление за стабилност и издръжливост в коридорите, добавяйки същевременно естетика и стил. В хола или офисното пространство, тапетът предлага изтънчен визуален ефект, допълващ интериорния дизайн. Със своите нюанси на кафяво, бежово, кремаво, сиво и черно, тапетът може да се адаптира към различни цветови схеми и стилове на обзавеждане, създавайки уютна и същевременно модерна обстановка.

Цена:
38 00 лв