Абстрактен тапет с риби и цветя - в черно-бяло и зелено | Фото Тапети

Фототапет Контраст 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1018146
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

Simona Kazakova-Gazenova

Страхотни сте Благодаря Ви много, за пореден път поръчвам от Вас и отново съм много доволна от изработката.

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Марияна Костова

Благодаря за прекрасните календари и чудесните подаръци към тях ! Препоръчвам на всички вашите услуги заслужено ....качествено ,бързо и коректно обслужване! Прекрасни те ! Още веднъж Благодаря на целия ви екип <3

Нели Григорова

Страхотни са! Пуснах поръчката вчера, а днес е при мен. Много коректни и изключителни професионалисти. Прекрасно боденце с Моята първа Коледа, уникални сте ��

Jorjeta Todorova

Днес получих доставката с календари много съм доволна :) . Благодоря ви :) !

Ива Андонова

Бърза изработка и отлично качество. Благодарим ви. :-) :-)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Контраст 3?

Тапетът, който можете да намерите на указания уебсайт, представлява един изключително стилен и абстрактен дизайн, който ще добави уникален акцент във вашия хол. Изображението е разделено в три правоъгълника и е в черно-бяло с цветни акценти, които създават вълнуващ контраст.

Централният правоъгълник представя мотив със символ на риба, което може да се тълкува по различни начини - от абстрактна и символична форма до референции към природата и водните елементи. Съчетанието на рибата с цветята създава интересен баланс между органичното и абстрактното.

Фона зад триъгълниците е в наситен зелен цвят, който добавя свежест и живост на цялостната композиция. Този зелен фон може да придаде усещане за хармония и естетика във вашия хол, създавайки приятна и уютна обстановка.

Този абстрактен тапет е подходящ за съвременни интериори, които търсят нестандартни и оригинални елементи. Той може да създаде впечатление на съвременен и изкуствен стил, който ще привлече вниманието на всеки, който го види. Със своя изразителен дизайн и хармонични цветове, тапетът с риби и цветя в черно-бяло и зелено съчетава елементи на природата със съвременни и абстрактни визуални ефекти, създавайки интересен и еклектичен образ.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът с риби и цветя в черно-бяло и зелено е подходящ за различни пространства в дома, като хол, дневна, спалня или дори офисно пространство. Неговият абстрактен и изразителен дизайн ще създаде уникална атмосфера и ще придаде стил и хармония на всяко помещение. Той може да се комбинира с модерно или минималистично обзавеждане, като добавя изкуствена нотка към интериора. Независимо дали сте в интерес на смели и еклектични комбинации или желаете да подчертаете артистичната си страна, този тапет ще бъде перфектното допълнение към вашия дом.

Цена:
35 00 лв