Фототапет "Космос 2" - идеалното решение за тийнейджърска стая, бар или училище | Фото Тапети

Фототапет космос 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10414209
5.00
778

Образователен детски фототапет със Слънчевата система. Дизайнерско представяне на космоса, с което да декорирате детската стая и да помогнете да вашето дете по-лесно да опознае звездите и планетите.

4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Краси

Благодаря!

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Гергана Красимирова

Много съм доволна от качеството и изпълнението на поръчката. Браво! Ще поръчаме отново в най-скоро време.

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Мирена Апостолова

Благодаря ви! За пореден път показахте професионализъм, бързо и качествено изпълнение на поръчката. С удоволствие бих поръчала отново при вас. Весели празници!

Nikoleta Hristova

Благодаря Ви за календарите и подаръците! Не за първа година поръчвам от Вас! Изключително добра е комуникацията с Вас и сте много бързи в изпълнението на поръчките! Супер сте!

Цветомира Стоянова

Перфектно качество и бързо обслужване! Календарите, които поръчах са страхотни!

Петя Павлова

Благодаря за качеството и бързината, изключителни професионалисти! Весели празници :)

Симона Чеперигова

Много, точни. Страхотно качество, препоръчвам на 100%
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Космос 2?

Фототапетът "Космос 2" е идеален за тийнейджърска стая, бар или училище. Той изобразява красиво и живописно слънчевата система, като включва всички планети с техните имена на български език. Тапетът ще бъде прекрасно допълнение към всяка стена, като внесе уникална атмосфера и неповторимо усещане за космическа безкрайност.

Фототапетите с космическа тематика са изключително популярни, особено сред тийнейджърите и любителите на науката. Те могат да бъдат използвани за да придадат изключителен стил на стаята, като добавят доза креативност и индивидуалност. Тапетът "Космос 2" е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив на износване.

Космическият дизайн на този тапет ще позволи на всеки, който го избере, да погледне в звездите и да се почувства като част от безкрайното космическо пространство. Неговите красиви цветове и детайли са сигурни да впечатлят и вдъхновят всички, които го видят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Космос 2" е подходящ за различни места и обекти. Тапетът е идеален за тийнейджърска стая, тъй като ще придаде на стаята младежки и модерен вид. Тапетът е идеален за тийнейджърска стая, тъй като ще придаде на стаята младежки и модерен вид. Интересна идея за тапет в училище и тематични класни стаи,  където може да бъде използван за да се придаде допълнителен интерес към предмета.

Цена:
35 00 лв