Абстрактен тапет със сгради, птици и виенско колело | Изящност и стил за вашия дом или офис | Фото Тапети

Фототапет Красиви сгради

Флис - Канаваца
Продуктов код wall913784
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Гергана Стоянова

Препоръчвам силно. Бързи, коректни, съобразителни и много отзивчиви. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Бих поръчала отново! ❤️

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Биляна

Много съм доволна!

Simona Borisova

Страхотни календари и ключодържатели! Благодарим ви! Супер отношение, супер бързи и коректни отговори! Препоръчвам!

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Ani Hristova-Evtimova

Страхотни Благодаря за чудните календари ❤️❤️❤️

Х. Кръстева

Втора година поръчвам календари и съм доволна. Бързи и коректни. Тази година имаше проблем с поръчката от сайта ,реагираха веднага и се отнесоха много любезно по телефона . За всяка подробност касаеща поръчката ме уведомяваха . Определено и занапред ще остана техен клиент.

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.

Елена Димитрова

Получих поръчката си и подаръците си! Много съм доволна! Благодаря

Violeta Ivanova

Страхотни календари ...Много съм доволна ...Препоръчвам горещо����
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Красиви сгради ?

Тапет за хол Красиви сгради, представлява изключително красив и абстрактен дизайн, който е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Въздействието на този тапет е неподражаемо, благодарение на комбинацията от синьо и зелено, които доминират в цветовата палитра.

Основният мотив на тапета е сгради, изобразени като силуети, което придава на цялата композиция усещане за градска атмосфера. Тези сгради са изобразени в синьо, което им придава стил и елегантност. В допълнение към това, може да забележите виенско колело, което добавя интерес и визуален акцент към цялостния дизайн.

Още един интересен елемент в тапета са силуетите на птици, изобразени в бяло. Те създават изящност и лекота в композицията, като придават допълнителна текстура на целия дизайн.

Тапетът, със своите абстрактни форми и цветове, предоставя възможност за интерпретация и вдъхновение, като същевременно създава уютна и стилна обстановка в помещението. Независимо дали избирате да го поставите в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса, този тапет ще добави художествено настроение и ще създаде приятна атмосфера за вас и вашите гости.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за всяко помещение, включително спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Той ще добави естетика, стил и хармония в пространството, без значение за коя стая става въпрос. Неговата абстрактна и елегантна визия създава приятна обстановка и добавя интерес към интериора.

Цена:
35 00 лв