Фототапет Кристална река

Флис - Канаваца
Код wall1044713
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет  Кристална река ?

Тапет за всекидневна "Кристална река" представлява абстрактно изображение, създадено със свеж и хармоничен стил. Централният мотив включва една лодка, плаваща на повърхността на реката. Около лодката се намират сенки от дървета, които са изобразени в черно. Върху реката виси падаща мъгла, която допълнително придава на сцената таинственост и загадъчност.

В горната част на тапета са изобразени птици, които са изпълнени в черно и създават впечатление на ято. Техните контури се отличават от фона на тапета и добавят допълнителен визуален ефект.

Цветовете в тапета са основно в черно и бяло. Слънцето е изобразено в червено и създава контраст с останалите елементи на сцената. Това допринася за усещане за топлина и жизненост, дори в абстрактния контекст на изображението.

Тапетът "Кристална река" е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Съчетавайки елементи на природата с абстрактни форми, тапетът създава усещане за спокойствие и хармония в стаята, където е поставен. Неговото изключително излъчване ще придаде на вашата стая уникален и изтънчен вид.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Кристална река" е подходящ за разнообразни интериорни пространства като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Той ще добави изтънченост и спокойствие във вашето помещение, благодарение на своя абстрактен дизайн и хармонични цветове. Съчетавайки природните елементи със стилна абстракция, тапетът създава уникална атмосфера и допълва декора на всяка стая. Независимо дали търсите модерен, елегантен или релаксиращ вид, тапетът "Кристална река" ще бъде идеалният избор за вас.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв