Фототапет Ксения

Флис - Канаваца
Продуктов код wall920403
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Надежда Христова

Страхотно качество и бърза изработка+доставка! Вече 2ра година поръчвам календари от вас и съм много доволна!

Стели

Много съм доволен! Препоръчвам с две ръце

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Martina Ralcheva

Получихме прекрасните си календари! За пореден път високо качество, професионализъм и изключително бърза изработка! Благодаря!

Анна Олег Тотева

Изключително точни и коректни! Работят в много кратки срокове, с отлично качество!

Нина Емилова Станева

Сърдечно ви благодаря за прекрасните календари и бързата доставка! Направо думи не намирам ,за да изкажа колко съм доволна , че и ги получих толкова бързо.! Прекрасни са :)

Елена Славчева Георгиева

Много Благодаря за хубавите календари!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ксения ?

Тапет за коридор "Ксения" представлява едно стилно и модерно абстрактно изображение, идеално за всяка стая в дома или офиса. Той въздейства със своята елегантност и съчетание от тъмни и светли сиви цветове, което му придава универсалност и способността да се вписва в различни интериорни стилове.

Главната характеристика на този тапет са геометричните фигури, които са представени в различни форми и размери. Те се преплитат и създават интересна игра на светлина и сенки, което придава на стената дълбочина и измерение. Геометричните форми са стилно аранжирани и се допълват в една хармонична композиция.

Този тапет е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Можете да го използвате в спалнята, всекидневната, хола, коридора, кухнята или офиса. Тъй като цветовата гама е в сиви тоналности, той е спокоен и ненатрапчив, създавайки приятна и уютна обстановка.

Тапетът "Ксения" е перфектно решение за хора, които ценят съвременния дизайн и искат да добавят стил и изтънченост във вътрешното си пространство. Неговата универсалност и елегантност го правят подходящ избор за всяка стая и интериорна концепция.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Ксения" е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Той може да се използва в спалнята, всекидневната, хола, коридора, кухнята или офиса. Със своите геометрични фигури и тъмно-сив цвят, тапетът създава спокойна и елегантна обстановка, което го прави подходящ избор за съвременни интериорни стилове. Благодарение на универсалността си, той се адаптира лесно към различни декоративни елементи и мебели, предоставяйки изискан завършек на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв