Фототапет Летящи пирамиди

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10212243
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Костадинова

За пореден път поръчвам от вас и ще продължавам и занапред.Супер доволна съм от бебешките бодита(не променят размера си въпреки сушилнята).

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Yordanka Dineva

страхотни продукти подаръчетата са супер топ качество✔

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Радосвета Илиязова

Получих си календарите, страхотни са. Продължавайте все така да ни радвате ❤

Stoqn Zlatkov

Страхотна изработка на календари бърза и коректна фирма и за напред ще поръчвам от вас

Петя Василева

Много сме доволни,календарите и магнитчето са чудесни...подаръците също.Прекрасно отношение,коректност и бързина! Благодарим ви!!!

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците

Младен Михаела Савови

Календарите са страхотни.. перфектни отпечатани снимки с уникално качество.. Благодаря ви и весели празници ��
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Летящи пирамиди?

Тапетът с летящи пирамиди представлява едно вълнуващо и уникално изображение. В центъра на тапета се намират кафеви пирамиди, които изглеждат нежно тъмно златисти и издигат във въздуха. Те левитират в пространството, създавайки впечатление за магичност и загадъчност.

Фонът на тапета е абстрактен и включва разнообразни геометрични фигури. Видими са квадрати и кръгове, които са в сиво и бежово. Тези цветове придават спокойствие и хармония на цялостната визия.

Този 3D тапет е подходящ за различни помещения като спалня, дневна, хол или офис. Създаващият се впечатление за плавност и лекота на пирамидите, комбинирано с абстрактните форми и цветове на фона, ще придаде на всяко помещение уникален и модерен вид.

Независимо дали искате да създадете спокойна и релаксираща обстановка или да добавите доза загадъчност и вълнение в стаята, този тапет е отличен избор. Съчетавайки нежните златисти тонове на пирамидите и абстрактните геометрични фигури в сиво и бежово, той създава хармоничен и елегантен интериорен дизайн.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този 3D тапет, подходящ за хол или офис, може да се използва й в спалнята, дневната, кухнята. Тапетът ще добави уникален и модерен вид на всяка стая. Неговата комбинация от нежни златисти тонове на пирамидите и абстрактните геометрични фигури в сиво и бежово създава хармония и елегантност. Независимо дали желаете спокойна и релаксираща обстановка или по-загадъчен елемент, този тапет е прекрасно решение.

Цена:
38 00 лв