Фототапет Лилава прелест 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1238853
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Martina Yotova

Изключително доволна и приятно изненадана останах от качественета и бърза работа на екипа. Силно препоръчвам!

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !

Pavlina Avramova

Страхотни! Бързи,любезни, добри цени и качество!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лилава прелест 2 ?

Тапет за коридор "Лилава прелест" представлява изискан и абстрактен дизайн, перфектен за декорация на различни стаи в дома или офиса. Той въздейства със своите красиви и нежни пера, които са изобразени в бяло и бежово, създавайки приятна и хармонична обстановка.

Основният фон на тапета е наситен в лилаво, синьо и зелено, като цветовите нюанси преливат един в друг, създавайки игрив и живописен ефект. Белите елементи добавят светлина и освежават визията на тапета, придавайки му по-изчистен и същевременно съвременен вид.

Тапетът е подходящ за различни помещения, включително спални, всекидневни, холове, коридори, кухни или офиси. Със своето привлекателно присъствие ще добави нотка на елегантност и стил към всяка стая. Благодарение на своята универсалност и хармоничен дизайн, тапетът може да се съчетае лесно с различни мебели и интериорни стилове.

Със своите деликатни пера и привлекателен цветови избор, тапетът "Лилава прелест" ще създаде уютна и релаксираща обстановка във всяко помещение, допринасяйки за атмосфера на спокойствие и хармония.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Лилава прелест" е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис. Той ще добави елегантност и стил към всяка стая. Съчетаващ красиви, нежни пера в бяло и бежово, на преливащ се фон в лилаво, синьо, зелено и бяло, тапетът предлага уникален и живописен дизайн. Благодарение на своята универсалност и хармоничност, той ще създаде уютна и релаксираща обстановка във всяко помещение, добавяйки нотка на хармония и свежест.

Цена:
38 00 лв