Фототапет Лилиан

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1182311
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евелина Ковачева-Чолакова

Супер качество ,за пръв път поръчвам,но съм очарована !Бързи и коректни!

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Виктория

Препоръчвам! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Iliana Stoeva

Много благодаря за перфектно изпълнената поръчка :)

Ani Hristova-Evtimova

Страхотни Благодаря за чудните календари ❤️❤️❤️

Мария Чакандракова

Невероятно красиви с качествена изработка.

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)

Михаела Божанкова

Страхотни календари! Бърза изработка, перфектно качество, добра цена. Много съм доволна и бях приятно изненадана колко бързо се случи всичко. Благодаря! :-) �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лилиан ?

Този абстрактен тапет представлява изискано и модерно изкушение за всяко помещение. Тапетът притежава единствен и художествен дизайн, съчетавайки различни цветове и елементи.

Главният мотив на тапета са кръгове с контур в бяло, които създават динамичност и движение. Те са разположени върху фон, който преминава през няколко цветни нюанса. Тапетът предлага комбинация от синьо, лилаво, зелено и бежово, което добавя охлаждащ и успокояващ ефект в стаята.

В предната част на тапета са изобразени черни дървета, които създават контраст и добавят елемент на природата към абстрактния дизайн. Прелитащи птици в черно допълват композицията и придават усещане за свобода и лекота.

Този тапет е подходящ за различни помещения, включително спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Със своята стилна и елегантна визия, тапетът ще добави изразителност и персоналност към интериора на всяко помещение.

Избирайки този абстрактен тапет, ще създадете уютна и съвременна обстановка, която ще излъчва хармония и стил.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет е подходящ за широк спектър от помещения, включително спални, всекидневни, холове, кухни, коридори и офиси. Той създава модерна и елегантна атмосфера, добавяйки изразителност и стил към интериора. Съчетавайки кръгове с контур, черни дървета и прелитащи птици, тапетът създава усещане за движение и свобода. Също така, разнообразието от цветове - синьо, лилаво, зелено и бежово - придава охлаждащ и успокояващ ефект. Независимо от пространството, този тапет ще придаде уникалност и красота на вашето жилище или работно място.

Цена:
38 00 лв