Фототапет - Минимализъм

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1924957703
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Минимализъм

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Биси

Бърза доставка и страхотно качество

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Жана

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Преслава

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Kristina Dimitrova

Супер доволна съм! Много бързи и коректни.

Станислава Костадинова

Календарите са страхотни.Не съжалявам че се обърнах към вас.Благодаря ви

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Веси Н.

Точни,коректни и любезен персонал❤ Очарована съм от резултата календарите са прекрасни и с бърза доставка

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.
Допълнителна информация

Фототапет - Мраморен блясък ,  изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Минимализъм?

Фототапет - Минимализъм показва текстура, която имитира бял мрамор с елегантни и нежни сиви вени. Тази класическа и времеиздръжлива дизайнерска повърхност излъчва луксозност и финес. Чистотата на белия цвят в комбинация със субтилните вени дава усещане за простор и светлина, което прави тапета универсален избор за всяко пространство. Стилът е минималистичен и модерен, като същевременно създава топла и приемлива атмосфера.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с мрамор е подходящ за използване в различни пространства като бани, кухни, холове или офиси, където иска да се добави изисканост без да се натоварва пространството визуално. Идеален е за съвременни домове и комерсиални площи, които търсят стилен и чист дизайн.

Цена:
38 00 лв