Фототапет Морски мистерии

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10548407
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте!

Nadezhda Blagova

Страхотно обслужване, бързо изпълнение, дори по време на празници! Със сигурност ще поръчваме и в бъдеще.

Petq Valerieva

Бързи и коректни ! Благодаря за календаръците и подаръците, станали са супер !

Василена Георгиева

Благодаря за страхотните календари и подаръците! Препоръчвам с две ръце!

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Йорданка Георгиева

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци.Благодаря за експресната доставка на поръчката ми.Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Ekaterina Mikova

Бърза изработка и страхотно качество! Много съм доволна. Благодаря!

Vanya Tasheva

Благодаря за коректността! Доволна съм от поръчката си �

Spaska Patarova

Горещо препоръчваме страницата! Поръчката се изпълнява бързо, качествено и коректно. Пак ще се възползваме от услугите им. Успехи! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Морски мистерии?

Тапетът "Морски мистерии" предлага неповторимо изживяване в морска атмосфера със своите тъмносини и светлосиви нюанси. Този абстрактен дизайн е идеален избор за различни помещения в дома, като хол, детска стая, спалня или тийнейджърска стая.

Вдъхновен от подводния свят, тапетът притежава вълнуващи елементи на морска тематика. В него се сливат символични образи като китове, компас и облаци, които допринасят за усещането за приключение и мистерия. Играта на силуетите и формите създава впечатление за непроницаемо дълбоко море и приказни светове, които се крият в него.

Тъмните сини тонове придават дълбочина и загадъчност на тапета, докато светлосивите нюанси допълват цялостната композиция и придават усещане за спокойствие. Комбинацията от цветове внася баланс и хармония в пространството, създавайки приятна атмосфера за почивка и събиране на мисли.

Тапетът "Морски мистерии" е не само стилна декорация, но и инспирационен акцент в интериора. Създайте магично убежище, което отвежда ума на пътешествие в света на морските приключения и мистерии.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Морски мистерии" е подходящ за различни пространства в дома. Той ще внесе уникална атмосфера и стил в хола, детската стая, спалнята или тийнейджърската стая. Като тапет за тийнейджърска стая неговите тъмносини и светлосиви цветове, комбинирани с морски мотиви като китове, компас и облаци, ще създадат усещане за приключение и мистерия. Тапетът е идеален за хора, които обичат морето и искат да създадат уютно и вдъхновяващо пространство в дома си.

Цена:
38 00 лв