Абстрактен Арт тапет в тъмно синьо и черно - Нов свят | Фото Тапети

Фототапет нов свят

Флис - Канаваца
Продуктов код wall991448
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Petq Davcheva

Прекрасен е !Огромно благодаря за тази награда,за професионализма и бързата доставка ! Бъдете живи и здрави и много,много успешни !❤️❤️❤️

Бисерка Йорданова

Качествена изработка, всичко е изпипано до детайли, бърза и коректна доставка, добра комуникация!

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Дисислава Митрова

Благодаря за коректността ви спрямо мен като клиент! При нужда ще използвам отново вашите услуги!

Ивелина Христова

страхотни сте, благодаря много за бързата поръчка

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Нов свят?

Тапетът "Нов свят" представлява абстрактен арт дизайн в тъмно синьо и черно. В това визуално представяне се откриват различни елементи, които придават на общия образ усещане за мистерия и вълшебство.

На фона на тъмносиньото небе се прокрадват летящи скали, които създават илюзията за плаващи острови или съзвездия. Китове, изобразени в характерните си извивки и грациозни форми, предизвикват усещане за спокойствие и хармония. Тяхната наличност придава на тапета елемент на природна красота и непокътнатост.

Сред другите елементи на дизайна се издига величественият образ на луната. Тя внася мистериозност и загадъчност в цялостната композиция. Лунната светлина прелива през тъмнината и създава ореол от светлина около себе си.

В най-централната част на тапета се изобразява впечатляващ елен, който изпъква със своята грация и сила. Това могъщо животно се превъплъщава в символ на величие и вдъхновение.

Този абстрактен тапет е подходящ за различни пространства, като офиси или холове, където желаете да създадете атмосфера на мистерия и вълшебство. Цветовата гама от тъмно синьо и черно добавя дълбочина и интрига към интериора.

"Нов свят" тапетът е не само декоративен елемент, но и източник на вдъхновение. Той приковава погледа и възбужда въображението, предлагайки възможност за откриване на нови светове и емоции.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Нов свят" е подходящ за различни интериорни пространства, като офиси, холове, спални или дори ресторанти или хотели. Той ще добави мистерия, вдъхновение и интрига към всяко помещение. Тъмносиният и черният цвят създават атмосфера на елегантност и дълбочина, а елементите на летящи скали, китове, луна и величествен елен придават уникалност и художествен акцент. Тапетът "Нов свят" е перфектният избор, ако търсите да промените и обновите визията на вашето пространство с изисканост и стил.

Цена:
35 00 лв