Фототапет Панама

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-0-19
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет Панама, модерен и артистичен дизайн, подходящ за апликация в помещения със съвременен стил.
Тапетът се изработва в два варианта - в бежов или сиво-син цвят.
Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    

2 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Цвят
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Emiliya Kikarina

Много съм щастлива, че избрах да пазарувам от вас. Мило и точно отношение, изключителна коректност в комуникацията, впечатляваща експедитивност. А ключодържателя е просто прекрасен. Перфектна сделка. Оставам с много симпатия и уважение. До скоро! ❤️❤️❤️❤️

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Поля Якова

Много благодаря, получихме си календарите. Страхотни са станали! Много съм доволна!

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.

Iliyana Mihaylova

Изключителен професионализъм! Бързо и коректно обслужване, прекрасна изработка!!!

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Панама?

Фототапетът "Панама" представлява абстрактен дизайн, вдъхновен от каменна стена с орнаменти. Тапетът е създаден в естествени цветове - кафяво, сиво и бежово, които му придават елегантност и същевременно са лесно съчетаеми с различни интериорни стилове.

Този арт тапет е идеален за поставяне в офис, коридор, хол, дневна или други жилищни пространства. Създавайки впечатление за стабилност и неподвижност, като каменна стена, тапетът може да добави усещане за структура и дълбочина към вашия интериор.

Орнаментите, вдъхновени от каменните стени, предоставят уникален и изискан вид на тапета. Те могат да бъдат поставени в центъра на вниманието или да служат като неутрален фон за други декоративни елементи и мебели в стаята.

Тапетът "Панама" е изработен с висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и здравина. Той е лесен за поставяне и поддръжка, като може да се почиства с влажна кърпа.

Създайте уютна и стилна обстановка във вашето пространство с този каменно-орнаментален фототапет. Независимо дали сте в офиса или у дома, този тапет ще добави изтънченост и характер към вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен арт тапет в кафяво, сиво и бежово е подходящ за офиси, коридори, холове, дневни и други жилищни пространства. Създаващ впечатление за каменна стена с орнаменти, тапетът добавя структура и дълбочина към интериора. Той може да служи като централен акцент или неутрален фон за декоративни елементи и мебели. Изработен от висококачествени материали, този тапет е здрав и лесен за поставяне и поддръжка. Независимо дали сте в офиса или у дома, този фототапет ще добави уют и стил в пространството ви.

Цена:
38 00 лв