Фототапет перлено цвете

Флис - Канаваца
Продуктов код wall901226
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Radoslava Arsenova - Yordanova

Препоръчвам! Изключително качествена изработка, бърза доставка, коректно отношение,запомнящи се подаръци!

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Julieta Todorova

Много съм доволна от поръчката! Благодаря ви!

Sabrina Zheleva

Благодарим за бързото и коректно обслужване, препоръчвам ☺️

Vaska Cvetanova

страхотни сте, много съм доволна от изпълнението на поръчката

Десислава Дойкина

Бърза изработка. Доволни сме.

Михаела Иванова

Получих поръчката си! Календарите са уникални сами по себе си! Много сме доволни, бих поръчвала всеки път от вас! Весели празници!

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Фототапетът Перлено цвете?

Този тапет с цветя представлява изключително красив и ефектен дизайн, подходящ за спалня, дневна стая или хол. Той представлява голямо триизмерно цвете в наситени червени и сиви нюанси. Цветето изглежда дълбоко и реалистично, като се откроява с впечатляващата си красота и изразителност. В центъра на цветето се намира изящна розова перла, която придава изтънченост и изисканост на цялостната композиция.

Този тапет създава усещане за изисканост и стил, добавяйки на интериора уникалност и интрига. Чрез своята вълнуваща комбинация от цветове и изразителни форми, тапетът предлага динамичност и живост на стените, което може да освежи и преобрази визуално пространството.

Съчетавайки впечатляващата тримерност, наситените цветове и сияйната розова перла, този тапет е перфектен избор за хора, които търсят нестандартни и изискани решения за интериора на своя дом. Той може да създаде атмосфера на лукс и елегантност, като добави на пространството уникална и неповторима визия.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за спалня, дневна стая или хол, където искате да добавите елемент на изисканост и стил. Със своите наситени цветове, изразителни форми и впечатляваща розова перла, той може да освежи и преобрази визуално пространството. Тапетът създава уникална атмосфера на лукс и елегантност, като добавя динамичност и живост на стените. Без значение дали го използвате в спалнята, дневната стая или хола, този тапет ще създаде вълнуваща и интригуваща визия на интериора ви.

Цена:
38 00 лв