Фототапет Планети 2 - за детска стая, училище и хол | Фото Тапети

Фототапет Планети 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1207552
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Emiliya Kikarina

Много съм щастлива, че избрах да пазарувам от вас. Мило и точно отношение, изключителна коректност в комуникацията, впечатляваща експедитивност. А ключодържателя е просто прекрасен. Перфектна сделка. Оставам с много симпатия и уважение. До скоро! ❤️❤️❤️❤️

Diqna Vladikova

Календарите са страхотни.

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Andriana Stoqnova

Отново коректни и безупречни! Благодаря! Светли празници! Бъдете здрави!

Сузан Небиева Мухаремова

Бързо, коректно и качествено обслужване ! Благодаря за страхотните календари!

Радосвета Илиязова

Получих си календарите, страхотни са. Продължавайте все така да ни радвате ❤

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Desislava Mincheva

Много са добри и бързи. Препоръчвам ги!

Галя Наско

Това хресвам
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Планети 2?

Абстрактен тапет "Планети 2" представлява един абстрактен и стилен дизайн, идеален за декор на стаи като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. В основата на тапета се изобразява светъл бежов фон, който създава усещане за топлина и уют. На фона се намират различни изображения на планети.

Изобразяваните планети представляват абстрактни форми в различни нюанси от синьо, кафяво и бяло. Техните форми са интересни и неподражаеми, представяйки се като кръгове и елипси. Тези планети създават визуален интерес и дават допълнителна дълбочина на тапета.

Цветовата комбинация от бежово, синьо, кафяво и бяло е спокойна и хармонична, което го прави подходящ за различни интериорни стилове. Бежовият фон придава усещане за естественост и мекота, а синьото и кафявото допълнително засилват въздействието на тапета.

Този абстрактен тапет е отличен начин да добавите личност и художествен акцент към вашият дом. Създайте атмосфера на спокойствие и красота, като внесете този уникален дизайн във вашата стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Планети 2" е подходящ за различни пространства, включително спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Неговият абстрактен и стилен дизайн го прави подходящ за съвременни интериори. Благодарение на своите нюанси от бежово, синьо, кафяво и бяло, тапетът може да се вписва в различни цветови палитри и да създава атмосфера на спокойствие и хармония. Независимо дали ще декорират дома си или ще обзавеждате офиса, този тапет ще добави художествен акцент и уникален вид на стаята.

Цена:
35 00 лв