Фототапет Преплетени триъгълници

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10667552
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Боряна

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Жени Димитрова

Страхотни календари. Препоръчвам

Елена Станева-Николова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Vera Perostiyska

Страхотна изработка! Изключително отзивчиви и коректни, календарите станаха много красиви! Много съм доволна!

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Lozina Zoteva

Благодаря за страхотните календари.

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Преплетени триъгълници ?

Тапет за хол "Преплетени триъгълници" е впечатляващ и абстрактен дизайн, който създава хармонична и модерна атмосфера във всяко помещение. Тапетът е в нежни цветове - розово, зелено, бяло и черно, което го прави подходящ избор за спалня, всекидневна, коридор, хол или офис.

Основната черта на дизайна са преплетените триъгълници, които създават интересна оптическа илюзия и визуален ефект. Тези геометрични фигури се разполагат на фона на тапета, образувайки сложни и изискани мотиви. Розовите и зелените нюанси добавят свежест и живост, докато белият и черният цвят придават контраст и създават баланс в дизайна.

Тапетът "Преплетени триъгълници" има способността да внесе динамичност и енергия в стаята, като в същото време запазва съблазнителността на минималистичния стил. Той е подходящ избор както за смели и модерни интериори, така и за по-класически и елегантни декорации.

Независимо дали търсите тапет, за да освежите вашата спалня, да добавите живот в хола си или да придадете стил на офиса, "Преплетени триъгълници" ще внесе уникалност и индивидуалност във вашето помещение. Със своите изчистени линии и живописни цветове, тапетът създава вълшебна атмосфера и вдъхва визуална хармония във всяко помещение, където ще бъде използван.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Преплетени триъгълници" е подходящ за различни помещения, включително спални, всекидневни, коридори, холове и офиси. Със своите нежни цветове и абстрактен дизайн, той добавя стил и хармония на всяко място. Благодарение на модерния си вид и оптическата илюзия, тапетът създава динамичност и визуален интерес. Независимо от стила на интериора, "Преплетени триъгълници" допринасят за уникална и индивидуална атмосфера, където и да бъдат поставени.

Цена:
38 00 лв