Фототапет Приказни елени 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10038264
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Yana Panteleeva

Благодаря,за бързото и добро обслужване! Много съм доволна ????

Gabriela Petrova

Календарите са страхотни, поръчката ми беше изпълнена бързо и съм много доволна, че се сдобих навреме с тях. Благодаря ви, с удоволствие бих поръчала пак от вас!

Гергана Господинова

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Стела Памукова

Много бързо и коректно обслужване. Благодарна съм и за подаръците, които получих към поръчката.

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Анна Олег Тотева

Изключително точни и коректни! Работят в много кратки срокове, с отлично качество!

Cvetelina Ivanova

Благодаря за страхотната работа и обслужване

Ne Sam Angel

Получихме си пратката прекрсна е благодарим от ❤

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Дияна Мемова

Благодаря за бързото и коректно обслужване. Календарите са страхотни . Препоръчвам
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Приказни елени 2 ?

Абстрактнен тапет "Приказни елени" отразява вълшебна горска гледка, в която царят на горските животни - белият елен, изглежда величествено със своите изящни големи рога. Тапетът е изпълнен с изобилие от природни елементи, които допълват вълшебството на сцената. Листата, пеперудите, птиците, ябълките и гроздето създават образи на богатство и изобилие.

Във визуален аспект тапетът представя красиви дървета, които се отличават с розови цветчета. Тези деликатни цветове придават на горската гледка нежност и женственост. Мъглата, която обгръща сцената, създава мистериозно настроение и усещане за тайнственост.

Този тапет е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Стилът и образите в него могат да създадат уют и спокойствие в спалнята, всекидневната или хола. Той може да добави естествен и органичен вид в коридора или кухнята, като придаде нотка на природа и изобилие.

Абстрактният тапет "Приказни елени" предлага хармонична комбинация от природни елементи и вълшебство, които могат да внесат усещане за спокойствие и красота във вашето помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Приказни елени" е подходящ за различни интериорни помещения, включително спални, всекидневни, холове, коридори, кухни и офиси. Той може да добави вълшебство и естетика във всеко от тези помещения. Със своите красиви елени, природни елементи и нежни цветове, тапетът ще създаде уютна и релаксираща обстановка, която ще допринесе за комфорта и хармонията в помещението.

Цена:
38 00 лв