Фототапет природа

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10432006
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Виктория Радушева

Благодаря за страхотните календари! Перфектно качество и изработка. Поръчката беше доставена в срок. Получихме и страхотни подаръци!

Гери Христова

Искрено благодарим за невероятните календари и ключодържатели! Страхотно качество и професионализъм!

Стоилка Стоилова

Благодарим много! Бързи и коректни както винаги.Ще продължим да ползваме вашите услуги!

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Didi Uzunova

Страхотна изработка и коректно отношение!!!

Дидка Илиева

благодаря ви днес си получих пратката магнита е чудесен календарите също много съм доволна страхотни сте

Darina Ganeva

Използвам услугите на Art- Gift вече две години. Бързи и коректни! Отново получих чудесни календари!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Природа?

Тапетът за спалня - Природа еот абстрактната колекция на Art-Gift. Перфектен за тези, които търсят комбинация от минимализъм и натурализъм в интериора си. Снимките на продукта показват силует на бяло дърво и няколко птици, които са изобразени на сив фон с интересни орнаменти.

Сивият цвят на фона е изключително успокояващ и подходящ за спалнята или хола. Това е един от най-въздействащите цветове за създаване на релаксираща обстановка в дома. Орнаментите в този тапет също допринасят за спокойната атмосфера, която той излъчва.

Силуетът на бялото дърво е изящен и добавя усещане за природа и органичност в стаята. Комбинацията от бяло и сиво е една от най-модерните в момента и позволява на тапета да бъде използван във всички видове интериорни стилове - от модерен до традиционен.

Този тапет е направен от висококачествени материали и е лесен за поставяне и поддръжка. Той може да се използва за цялата стена или да се комбинира с други видове тапети и декорации. Силуетът на бялото дърво е достатъчно изразителен, за да бъде поставен на една стена и да създаде впечатление, че природата е влезла в стаята ви.

В заключение, тапетът Природа е идеален за тези, които търсят перфектна комбинация от природа и минимализъм в своя интериор. Той е подходящ за спалня, хол или друга стая в дома и ще добави усещане за спокойствие и уют в пространството.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът Природа от абстрактната колекция на Art-Gift е подходящ за различни помещения в дома, като спалня, хол, кабинет, дневна или детска стая. Сивият цвят на фона и изображението на природните елементи го правят много универсален и лесно комбинируем с други елементи в интериора.Тапетът може да бъде използван и в други помещения, където е желателно да се създаде уютна и спокойна обстановка. Важно е да се има предвид, че цветовете и орнаментите на тапета могат да повлияят върху общата визия на стаята и да бъдат съчетавани с други елементи в интериора.

Препоръчителни размери:
*ширина – 358 см.
*височина – 250 см.
При необходимост, изображенията могат да се коригират за да се напаснат на вашият размер.

Цена:
34 00 лв