Фототапет - Пъстра мозайка 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-121
5.00
794
Фототапет - Пъстра мозайка 2 -  ретро излъчване,  носещо духа на отминалия век! Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    
 
1 поръчка за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Asenova - Breshkova

Благодаря, календарите са супер, пристигнаха преди празниците и ще има много щастливи баби и дядовци в нашата къща

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Виктория Радушева

Благодаря за страхотните календари! Перфектно качество и изработка. Поръчката беше доставена в срок. Получихме и страхотни подаръци!

Kristina Dimitrova

Супер доволна съм! Много бързи и коректни.

Дисислава Митрова

Благодаря за коректността ви спрямо мен като клиент! При нужда ще използвам отново вашите услуги!

Полина Иванова Станчева

За втора година поръчвам календари от вас, изключително доволна съм от качеството, страхотна комуникация с екипа ви! Прекрасни сте!

Ekaterina Mikova

Бърза изработка и страхотно качество! Много съм доволна. Благодаря!

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пъстра мозайка 2?

Представете си многоцветен фототапет, който въздейства със своята абстрактна красота и уникален дизайн. Тапетът е вдъхновен от мозайки и изглежда като комбинация от малки триъгълници в различни цветове. Това творение на цветове и форми създава вълнуващ и динамичен визуален ефект.

Цветовете, използвани в тапета, са жълто, оранжево, зелено и черно. Жълтото придава топлина и светлина на общия облик на тапета, докато оранжевото придава дълбочина и енергия. Зелените нюанси създават усещане за природна свежест и хармония, докато черното придава контраст и завършеност на цялостното излъчване.

Този абстрактен фототапет е перфектен избор за хол, трапезария или кухня, където желаете да създадете вълнуващо и стилно пространство. Тапетът може да се използва като акцентна стена, която привлича вниманието и добавя усещане за индивидуалност и уникалност към интериора.

Визията на тапета с мозайка от триъгълници в комбинация с многоцветната палитра създава интересен и съблазнителен ефект, който ще подчертае вашата смелост и креативност в обзавеждането на дома ви. Безспорно, този фототапет ще придаде уникален характер и изящество на вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този многоцветен фототапет с мозайка от триъгълници в различни цветове е подходящ за различни интериори. Неговият уникален и абстрактен дизайн го прави идеален за холове, трапезарии или кухни. Тапетът може да се използва като акцентна стена, добавяйки динамика и характер на пространството. Внесете жизненост и цветова изразност в дома си с този стилен фототапет, който ще привлича вниманието и създава уютна и креативна обстановка.

Цена:
38 00 лв