Фототапет Разкош 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10595888
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Екатерина Стоянова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Nikoleta Hristova

Благодаря Ви за календарите и подаръците! Не за първа година поръчвам от Вас! Изключително добра е комуникацията с Вас и сте много бързи в изпълнението на поръчките! Супер сте!

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Petq Misho Chushkovi

Получих ме си подаръци страхотни са благодарим. Продължавайте все така да ни радвате

Сабина Георгиева

Точни и коректни.Препоръчвам с две ръце!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Разкош 2 ?

Тапет за хол "Разкош 2" представлява абстрактно изображение в синьо, бяло, розово и жълто, което създава усещане за изисканост и хармония. Този тапет е подходящ за различни помещения в дома или офиса, включително спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса.

Абстрактният дизайн на тапета придава уникалност и стил на всяко помещение. Съчетавайки синьо, бяло, розово и жълто, той предлага ярки и живописни цветове, които могат да освежат и оживят интериора.

Акрилното изображение е израз на креативност и изкуство, като добавя допълнителен слой на сложност и текстура към тапета. Абстрактните форми и линии създават интересна визуална динамика и могат да привлекат вниманието на хората, които влизат в стаята.

Стилът на тапета "Разкош 2" е изискан и същевременно съвременен, като предоставя възможност за персонализация на интериора. Той може да се комбинира с различни мебели и декоративни елементи, което го прави подходящ избор за различни вкусове и стилове на обзавеждане.

Независимо дали избирате този тапет за спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса, "Разкош 2" може да създаде атмосфера на красота и хармония. Той може да внесе свежест и жизненост във вашия дом или работно място, давайки уникален и елегантен завършек на интериорния дизайн.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Разкош 2" е подходящ за различни помещения в дома или офиса, като спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Неговият абстрактен дизайн и живописни цветове създават атмосфера на стил и изисканост, допринасяйки за уникалността и хармонията на интериора. Тапетът може да се комбинира с различни мебели и декоративни елементи, предоставяйки възможност за персонализация на помещението. Независимо от това къде ще бъде поставен, "Разкош 2" ще добави свежест и естетическо въздействие на обкръжението.

Цена:
38 00 лв