Фототапет Райски водопади 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall963233
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Aleksandrova

Благодаря!Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчала техни продукти.

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Галина Тодорова

Благодаря ви, за прекрасните подаръци..Препоръчвам ви!

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Венелина Иванова

днес си получих календарите с техните подаръци - супер са, благодаря ви

Neshe Emetieva - Tahirova

Страхотно качество, много бърза доставка, коректни, със сигурност ще се възползвам и за напред от вашите услуги. Успех!

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Denica Hristova

Днес ми се доставиха календарите. Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Валентина Хариткова

Получих календарите. Страхотни са! Много коректно отношение и бърза доставка!

Сюзан Кирякова

Поръчах си календари със снимка на сина ми и са страхотни! Много бърза и коректна поръчка и доставка! Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Райски водопад 2?

Тапетът Райски водопади 2 представлява вълнуващ природен пейзаж, изпълнен с впечатляващи елементи. В центъра на композицията се извисява голям водопад, чиято мощна вода се прелива по стъпаловидни скали, образувайки белоснежни пенни вълни. Около водопада се виждат величествени скали, които придават дива и сурова красота на местността. На тези скали се простират плътни горски райони, изпълнени с разнообразни видове дървета, които се втрещават в синхрон с водния спектакъл на водопада.

В краищата на тапета се открояват розови цветя, които придават деликатен акцент върху дивата природа. Небето е ясно и безупречно синьо, допълнено от голямото слънце, което изгрява във висините и прожектира своите лъчи върху целия пейзаж. Цветовете са наситено зелени, сини и жълти, което допринася за животворната и енергична атмосфера на мястото.

Този тапет създава усещане за приключение и спокойствие едновременно. В него се сливат мощта и красотата на природата, предлагайки ви възможността да се потопите в един вълшебен свят, далеч от суетата на ежедневието. Това е идеалният избор за хора, които търсят вдъхновение и успокоение, докато се наслаждават на естетическата хармония на природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет с природен пейзаж е подходящ за всяка стая, където искате да създадете атмосфера на спокойствие и природна красота. Можете да го използвате в дневната, спалнята или кабинета си, за да добавите елемент на вълнуваща природа и да създадете усещане за уют. Тапетът създава впечатление на простор и свобода, като ви позволява да се насладите на красотата на природата дори в затворени пространства. Благодарение на своите ярки цветове и детайли, този тапет също така може да освежи интериора и да придаде уникалност на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв