Фототапет Ройс

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10020812
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Милена

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!

Simona Kazakova-Gazenova

Страхотни сте Благодаря Ви много, за пореден път поръчвам от Вас и отново съм много доволна от изработката.

Гергана Ерменкова

Благодарим Ви за календарите и за подаръците към тях! Благодаря Ви също за колегиалното отношение ! Страхотни сте и със сигурност ще Ви препоръчам на приятели!

Zornitsa Bogdanova

Страхотни! Бързо и качествено изпълняват поръчките! Препоръчвам!

Инчето Стойчева

Много съм доволна добро обслужване.

Reneta Toshkova

На живо са както на картинката, без избледняване на цветовете! Препоръчвам!

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ройс ?

Фототапетът "Ройс" е един абстрактен тапет, който предлага стилно и съвременно излъчване на всяко помещение. Тапетът се характеризира с геометрични фигури, които са изобразени с бял контур върху сив фон. Тази комбинация от цветове придава на тапета усещане за елегантност и хармония.

Стилът на този абстрактен тапет е универсален, което го прави подходящ за различни помещения в дома или офиса. Благодарение на своята семпла, но изразителна геометрия, тапетът може да бъде използван в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса.

Избирането на тапет като декоративен елемент в помещението може да промени цялостното усещане и визия на помещението. Тапетът "Ройс" съчетава класически цветови комбинации с модерен дизайн, създавайки стилен и съвременен интериор.

Независимо дали искате да добавите нотка на модерност в домашния си интериор или да създадете професионална обстановка в офиса си, тапетът "Ройс" е привлекателен избор. Той предлага елегантност, функционалност и доза индивидуалност на вашето пространство, което го прави идеален за всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Ройс" е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Стилът му е универсален, а цветовата комбинация от бял контур върху сив фон придава усещане за елегантност и хармония. Тапетът предлага модерен и съвременен интериор, независимо дали сте вкъщи или в офиса. Благодарение на своята декоративна стойност, "Ройс" може да промени визията на помещението и да му добави стил и индивидуалност.

Цена:
38 00 лв