Фототапет Сенки

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10386271
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ели Л.

календарите са страхотни☺️ Препоръчвам❤

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

cvetelina.stoinova

Уникална изработка!Изключително бърза реакция,професионално отношение и невероятно изработени магнитчета за празника на мъника.Препоръчвам от сърце!

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Мирела

Уникални сте!

Borislava Kostova

Благодаря за календарите и подаръците. Страхотни са и точно навреме за новата година. Весели празници

Х. Кръстева

Втора година поръчвам календари и съм доволна. Бързи и коректни. Тази година имаше проблем с поръчката от сайта ,реагираха веднага и се отнесоха много любезно по телефона . За всяка подробност касаеща поръчката ме уведомяваха . Определено и занапред ще остана техен клиент.

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Надя Антонова

Изключително коректни и отзивчиви. Прекрасно отношение и добро качество. Препоръчвам ги. Благодаря на цялата фирма за изработените материали

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сенки ?

Тапет за хол Сенки, е изключително абстрактен и представлява изразителна комбинация от зелени вълнообразни линии и елементи на природата. Вълнообразните зелени линии създават движение и динамичност, давайки на тапета живот и енергия. Над тези линии се намира скала в зелено с изображение на елен, който е също в зелени тонове. Това съчетание създава впечатление за единство между живота и природата.

Другите елементи включват летящи птици и дърво, които са стилизирани и в зелени нюанси. Летящите птици придават на тапета усещане за свобода и хармония, докато дървото представя природната сила и растежа.

Фона на тапета е бял, което създава контраст и подчертава цветовите елементи. Това допринася за по-ясна видимост и освежаващо усещане.

Тапетът е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Той ще добави усещане за природата и хармония в интериора и ще придаде уникална атмосфера на стаята. Неговото изразително и абстрактно изображение го правят подходящ избор за хора, които се вълнуват от модерните и изкуствени елементи в дизайна.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет е подходящ за различни помещения, включително спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Със своя зелен цвят и елементи на природата, той ще добави свежест и хармония във всяко помещение. Благодарение на абстрактните линии и животинския мотив, тапетът привлича вниманието и придава динамичност на интериора. Неговата универсалност го прави подходящ за различни стилове на обзавеждане и места, където искате да добавите изкуство и естетика.

Цена:
38 00 лв